středa 18. listopadu 2015

Plechová krabička

Hezká stará plechová krabička Železnice Dráha. S dopravou 6K č, osobně v placePraha 8. Pak navštivte darodějky. Kultovní volkswagen brouk nyní přinášíme také my v podobě skvělého potisku na trička, hrníčky a další dárky.


Doplň si potiv podle sebe a vytvoř si originál, který budeš mít jenom ty.

Plechová krabička - penál s vlastním potiskem. Nesmí chybět ve výbavě. Malá plechová krabička vás oslní svými romantickými květinovými motivy ve vintage stylu.


Využijete ji především na uschování drobných šperků jako jsou prstýnky nebo náušnice, dále také na knoflíky, gumičky, různé bižuterní komponenty a jiné drobnosti. Cena Kč za kus, při větším odběru možná sleva. Krabička má otevírací víko.


Vrchní víko zcela potisknutelné dle libovolného návrhu.

Velikost: 8x5x2cm Cena je uvedena za 1ks. Vrchné veko úplne potlačiteľné podľa ľubovoľného návrhu. Hanabi CZ - plechová krabička Společenská karetní hra Hanabi je určena každému, kdo má rád zábavu a zároveň rád potrápí paměť. Principem hry je spolupracovat a předvést největší možný ohňostroj.


Hanabi - plechová krabička Hanabi je kooperativní karetní hra, ve které se hráči snaží předvést co největší ohňostroj. Tak jednoduché to ale není, hráči nevidí své vlastní karty a ostatní jim musí jednoduchými indiciemi napovídat, co mají v ruce. PLECHOVÁ DÁRKOVÁ KRABIČKA. Součástí sady jsou i limitované karty Roberta Lewandowského a Cristiana Ronalda. V ceně je také originální plechová krabička k této sérii.


K ceně je třeba připočíst poštovné Kč. Sadu plechových krabičiek využijete na drobnosti, napríklad na šitie, šperky, gombíky, písacie potreby, washi pásky, drobnú kozmetiku, gumičky a sponky do vlasov a pod. Cín je vyráběn do různých nádob v každodenním životě zkušenými řemeslníky, známými jako „drží sladkou vodu, udržuje víno měkké, udržuje barvu tawdry nezměněnou, aranžuje květiny na dlouhou dobu“.


Nádherná plechová krabička s potiskem zajíčků na víčku, po obvodu motiv zelené louky. Je vhodná v době Velikonoc pro ukrytí drobného dárku, sladkosti. Inzerát Stará, plechová krabička v okrese Ostrava-město, cena 80Kč, od mutas.

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Modrá plechová krabička s fotografií naplněná mixem ks pralinek. Kč s DPH 41Kč s DPH. Zlatá plechová krabička s blistr.


Patříte mezi milovníky krabiček? Taková krabička ochrání všechny vložené poklady před prachem, světlem a dalšími nepříznivými vlivy. Popis: Stará plechová krabička. Vhodné na čaj, kávu, bylinky, na peníze nebo drobnosti.


Foglio Dřevěná krabička na kapesníky s vysouvacím dnem. Stav: krabička je celkem zachovalá, až na poškrábaný lak. Jsou na ní stopy krému a místy je i promáčklá. Hledali jste plechová krabička ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky