středa 25. listopadu 2015

Dezinfekce na povrchy

Výroba dezinfekce na povrchy Na dezinfekci podlah, kuchyňského a hygienického náčiní a sanitární keramiky je vhodný roztok chlornanu sodného. Ten patří k běžně dostupným dezinfekčním přípravkům s chlórem pod značkami SAVO original či W5. Vybírat můžete z široké nabídky dezinfekčních prostředků pro různé povrchy i použití. Pokud hledáte univerzální dezinfekční prostředek, sáhněte po přípravku Savo original, který je jednička mezi chlornanovými čističi. K základní dezinfekci povrchů lze využít antibakteriální ubrousky či spreje na povrchy , případně běžně dostupné „chlorové bělidlo“ ( roztok chlornanu sodného, který se následně ředí na požadovanou koncentraci).


Ošetřované povrchy dezinfekcí.

DEZINFEKCE na povrchy 30ml DEZINFEKCE na povrchy 30ml: Superkoncentrované složení. Vysoká škála prostředků jak na mytí prostor a věcí, tak také pro hygienu, nebo na očištění rukou ať jste kdekoliv. Je zcela neškodná vůči zdraví zvířat, lidí nebo životnímu prostředí. Prohlédněte si naši nabídku dezinfekcí na povrchy ! Vysoce kvalitní dezinfekční prostředky pro profesionály.


Dezinfekce na povrchy , podlahy. V současné době se snažíme zajistit pro vás různé druhy, které jsou na trhu vůbec dostupné. Proto jsou k dispozici i produkty méně známé, ale vše jsou profesionální dezinfekce , které velmi dobře působí.


Skvělá desinfekce vhodná pro suchou i mokrou cestu mytí rukou.

Můžete vybírat desinfekční gel na ruce, pokožku i povrchy ANTICOVID nebo tekutou desinfekci v objemu nebo litrů. Zkrátka – dezinfekce na povrchy , která zlikviduje bacily i špínu, je občas k nezaplacení. Pohlcuje pachy a provoní byt jareVyrobte si za hubičku domácí osvěžovač vzduchu Lógr nevyhazujte! Coronavirus je typ viru, na který účinkují dezinfekce Lerasept l42 Lerasept fp4a lerasept H isolda disinfection skin, apesin handactive f dezinfekce a gely na ruce. PWS dezinfekce ETL je vhodná k dezinfekci rukou, nákupních košíků, madel, klik dveří a dalších povrchů, které je třeba dezinfikovat.


Provádí se v místech se zvýšenými nároky na čistotu z důvodu minimalizace nebo zamezení výskytu infekcí (nemocnice, výroba potravin a léčiv). Je jen na vás zda si vyberete praktický sprej, jednorázové ubrousky a nebo výhodné litrové balení. Povrchová dezinfekce postřikem (doporučujeme pouze pro těžko dostupné povrchy ): Postříkejte DESCOSEPT AF na povrchy ve vzdálenosti nejméně cm. Povrchy musí zůstat zcela vlhké po celou expoziční dobu Po uplynutí doby kontaktu, pokud je to nutné, mohou být povrchy osušeny suchou a čistou jednorázovou utěrkou.


COVID-(Candidaalbicans, coronavirus, Acinetobacter, Klebsiella, Pseudomonas, Staphylococcus aureus, MERS, SARS-CoV- influenza A virus H1N MHV, TGEV a.i.). O výhodách polymerové dezinfekce pro IDNES. Přednosti a výhody polymerové dezinfekce oproti standardním chlórových dezinfekčním prostředkům představil IDNES. TV nezávislý odborník na čištění vody a dezinfekci Petr Wagner.


Milí zákazníci, na bízíme dezinfekční prostředek na ruce a povrchy Anti - COVID v balení 250ml, ce na 12- včetně DPH. Nechte přípravek účinkovat po dobu minuty. Poté přebytečnou vlhkost setřete jednorázovou utěrkou.


Lesklé povrchy a povrchy obrazovek setřete po době expozice dosucha čistou a suchou jednorázovou utěrkou. Při ošetřování zdravotnických prostředků dbejte na pokyny výrobce. Doporučená doba expozice 1-minut.

Sem řadíme dezinfekční univerzální čistíící prostředky, dezinfekci na podlahy nebo dezinfekci na povrchy. Jejich společným úkolem je důkladné čištění a odstraňování bakterií, plísní a virů. V nabídce nechybí ani přípravky vhodné na kuchyňské povrchy , které přicházejí do styku s potravinami.


Další dezinfekce se mohou použít na dlaždice, plasty, omítky i dřevo v interiéru a exteriéru. Nezapomeňte také na účinnou dezinfekci rukou, případně prostředky na dezinfekci nástrojů. Milton sterilizační tablety 28ks. Studená dezinfekce dětských výrobků (dudlíků, lahviček, talířků, příborů) a pomůcek pro kojení.


V naší nabídce najdete špičkové dezinfekční prostředky. Svým produktům věříme, proto od nás získáváte automaticky záruku roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky