pondělí 30. listopadu 2015

Mlýnek na kávu catler

Vychutnejte si čaj nebo kávu přesně tak, jak je máte rádi. Konvice na čaj, kávovary, ale také široké příslušenství pro horké nápoje Catler vám umožní připravit si oblíbený šálek s profesionální kvalitou a zaručí vám, že to vždy bude dokonalý zááážitek všech smyslů. Je vybavený držáky pro různé velikosti pák a nádobou na umletou kávu.


Pohodlné mletí S mlýnkem na kávu jsou dodávány nástavce držáku filtru a praktická dóza na mletou kávu. Díky nástavcům můžete pohodlně ovládat mlýnek bez držení.

Nejkvalitnější kávu připravíte jen z čerstvě namletých zrn. Elektrický mlýnek na kávu CATLER je jednoduše nepostradatelný. Plastový povrch je velice praktický na údržbu.


Aby byla káva správně intenzivní, můžete upravit nastavení a vybírat variant hrubosti mletí. Unikátní mlecí komora navíc minimalizuje tření kávových zrn před dávkováním. Veškeré informace o produktu.


Ten se nachází na spodní straně mlýnku. Pro hrubé mletí otáčejte proti směru hodinových ručiček a pro jemnější mletí otáčejte po směru hodinových ručiček.

CATLER je přímo stvořen pro moderní kuchyně, kde se stále častěji uplatňují nové trendy a technologie – tyto spotřebiče pracují po naprogramování téměř sami, komunikují s Vámi pomocí inteligentních displejů a jejich obsluha je naprosto jednoduchá. Při vývoji všech výrobků je kladen důraz především na bezpečnost, zdravou a rychlou přípravu pokrmů a v. Mám ruční mlýnek -únavné. Graef hezký ale nevyhovoval.


Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli s keramickými mlecími kameny a praktickým průhledem, abyste si je nespletli. Tyto malé mlýnky si můžete vzít s sebou třeba na piknik. Stanou se ozdobou každé tabule. Minimalistický nerezový design s průhledným zásobníkem se stane ozdobou každé tabule. Jednoduché ovládání stiskem tlačítka pro plynulé mletí.


Napájení mlýnku bateriemi AAA dlouho vydrží. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Mlýnky na kávu CATLER na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Profesionální mlýnek na kávu Catler je vybaven držáky pro různé velikosti pák a nádobu na umletou kávu. Ať už si připravujete kávu jako espresso, v překapávači, moka konvici nebo french pressu, čerstvé a správné namletí kávy v kávomlýnku Vám pomůže k dokonalému výsledku.


Mlýnek na kávu je jedním z nejdůležitějších příslušenství pro správnou přípravu kávy. Dá se vyčistit mlýnek prolitím vodou, nebo čím?

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii.


Thermoblock extrakce kávy při teplotě °C vyjím. Abyste si umleli kávu dle vlastních požadavků, potřebujete k tomu aktivní elektrickou zástrčku. Tam však vaše práce víceméně končí. Gumové nožičky zajišťují stabilitu v průběhu mletí. Tento způsob mletí vám přinese výraznější chuť, na druhou stranu mají kratší životnost.


Výsledný nápoj je silnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky