středa 18. listopadu 2015

Philips hr 7958 00

Philips hr 7958 00

Unbeatable , easier than you think. To do this, this model has a 9W motor, with speeds and a Pulse function. It also has a wide variety of accessories including a grinder, a mincer and a juicer.


This multifunction food processor has a 4. EN Remove the air from the raised dough. Fold it into a log shape and fit it into a loaf pan. Cover it and let it rise in the tray for hour.


Bake at 180°C for minutes. Díky tomu si během pár minut můžete vychutnat smoothies, omáčky, dipy nebo jídlo pro děti. Free Shipping Available. Connect with our experts to find the best solution for your business. To vam omogućava da u roku od nekoliko minuta pripremite guste napitke, umake, namaze ili hranu za bebu.


Tako lahko že v nekaj minutah uživate v sadnih napitkih, polivkah, pomakah ali hrani za dojenčke. Ainulaadne avatud vars tagab täieliku ligipääsu nõule ja lihtsustab tarvikute kinnitamist. Avatud vars liigub üles praktilisse asendisse, mis võimaldab tarvikuid lihtsalt kinnitada ja eemaldada. Mokilizingas iki mėn. Lizingas nieko nekainuoja mėn.


Když jsem ho rozbalila, hned jsem ho šla s chutí vyzkoušet. První co jsem udělala, bylo těsto na vánočku. Zprvu se zdálo, že ho nerozmíchá, ale opak byl pravdou.


To pro něj nebyl žádný problém. Sama bych ho hnětla minut a robot ho. Planetárny pohyb je zárukou dôkladného premiešania všetkých surovín.


Nádoba kuchynského robota s vyhradenými diskami určenými na. Vezi specificatiile complete si afla de unde poti sa achizitionezi produsul. Kuchyňský robot se vyznačuje menšími rozměry, výkonným 7W motorem a příslušenstvím, které z něj dělá multifunkčního pomocníka v každé kuchyni. Philips Konyhai robotgép boltok, képek. Rated by users, average rating of 4. Dispatched with Royal Mail 2nd Class.


Má osm rychlostních stupňů a váží kilogramů. Model je vyroben převážně z kovu a plastu a je omyvatelný v myčce. Jeho přívodní kabel měří 1centimetrů. Rameno se nevyklání kolmo vzhůru, jako u konkurence, ale šikmo.


Hospodyňkám tak usnadní úpravu pokrmu v míse, která je tak lépe přístupná. Bílý robot dále zaujme masivními nástroji, silným 900W motorem, který utáhne až kg těsta ve litrové nerezové nádobě. K ovládání je k dispozici rychlostí a 1. Příprava pokrmů bude snazší, než si myslíte. Namelete si tak maso, které sami chcete a nebudete si muset pořizovat další přístroje, které by vám zabíraly spoustu místa.


Philips hr 7958 00

Planetární pohyb je zárukou důkladného promísení všech surovin. Kromě mlýnku obdržíte ještě podávací zásobník a kryt, aby se do masa nedostaly žádné nečistoty. Dalším z příslušenství je. Pripravte si cesto na pizzu, koláče, rozmixujte polievku alebo ranné smoothie.


To všetko a ešte oveľa viac zvládnete s týmto šikovným kuchynským pomocníkom. Obľúbili ste si RAW dezerty ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky