pondělí 2. listopadu 2015

Držák na vinné sklenice

Může se však stát také stylovým doplňkem vašeho interiéru. Spolehlivý pomocník do každé domácnosti Tyto držáky ani zdaleka nenacházejí uplatnění pouze v profesionálních provozech, jako jsou bary nebo restaurace. Stále více lidí si touží vychutnat kvalitní víno s rodinou či přáteli. Vychutnejte si svůj oblíbený alkoholický či nealkoholický nápoj přímo během relaxování ve vodě.


Držák na sklenice nafukovací plameňák.

Nemusíte ho stále držet v ruce či bát se, že ho vylijete. Optimální čistění a skvělé výsledky sušení. Snadné uložení až čtyř sklenic na víno či šampaňské do držáku sklenic.


Až čtyři držáky sklenic (sklenic) ve s. Zavěšení pro vinné sklenice. Použitý materiál k výrobě ocel. Povrchová úprava chrom lesklý, matný, nebo titan zlatý.


Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost.

Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Slouží k zavěšení sklenic pod kuchyňskou rampu, bar. Kolejnicový držák na sklenice na stopce délky 40cm je vyroben z pochromované oceli.


Rozteč mězi kolejnicemi je cm. Vyrazte na jezero, k moři či do bazénu a vychutnávejte si slunce spolu s oblíbeným nápojem. Nafukovací držák na sklenice ve tvaru kachny vám dopřeje ten opravdový relax.


Láhev piva či jiný nápoj si ny. Rozlišovače na skleničky a držáky na čajové sáčky v jednom jsou super vychytávkou do domácnosti. Nejvyšší čas sáhnout po elegantním držáku na víno.


Skleničky jsou díky němu po ruce, nehrozí, že je omylem zničí například děti, až si budou brát svůj oblíbený hrníček z kuchyňské linky, ušetříte místo a držák se navíc stane působivým doplňkem každého interiéru. Materiálem pro držáky je kov v. Do držáku můžete dát až čtyři sklenice na víno nebo šampaňské. Kč Stagg SCL-CUH, držák sklenice. Kovová konstrukce držáku, protiskluzová pryžová svorka. Možnost uchycení na trubky o průměru až mm.


Stojan na vinné lahve Mauro Ferretti Hypnos.

Vybavte svůj interiér kousky, které z něj udělají opravdový, dokonale útulný domov, kam se budete s láskou vracet. Recept mají mistři interiérového designu, značka Mauro Ferretti. Vyberte si z jejich stylové kolekce to své zamilované. Srovnání cen Drzak na vinné sklenice.


Nejlevnější e-shop UVAX - drátěný program. Zboží za akční ceny, slevy. Metaltex vám pomůže zařídit takový domov, jaký si zasloužíte - bez zbytečného nepořádku, rozházených věcí a nedostatku místa. Kousky této značky mohou za správný chod každé domácnosti a můžete dát ruku do ohně za to, že lepší vychytávky pro hezky uklizený interiér jen tak nenajdete. Dárková krabička na svatební vinné sklenice , modrý satén.


Tmavě modrá dárková krabička se svatebním potiskem na dvě vinné sklenice s výstelkou z modrého saténu. Krabičku je možné objednat společně se skleničkami libovolného výběru, samostatně zakoupit nelze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky