středa 18. listopadu 2015

Lucerničky ze zavařovacích sklenic

Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice? Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je ja. Prozkoumejte nástěnku „Výrobky ze zavařovacích sklenic “ uživatele mikolasovapetra na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Výrobky ze zavařovacích sklenic , Dekorace a Nápady.


Na výrobu svícnů ze sklenic potřebujete obyčejné zavařovací sklenice, přírodniny - nasbíráme například podzimní listí, dozdobíme třeba pěnovými lístky (balení ks barevných lístků vyjde asi na 1Kč), stuhou, jutovými provázky nebo stuhou z juty. Vítám Vás u mého prvního videa. Doufám že se vám bude video a těším se u dalšího. Dejte like, odběr a komentujte.


Kreativní projekty využívající zavařovací sklenice jsou čím dál oblíbenější. Není se čemu divit – zužitkujete sklenice, které by jinak zbytečně zabíraly místo ve skříních, a vyrobíte z nich krásné a jedinečné dekorace do bytu nebo na zahradu. Dnes tu máme dobrou zprávu pro všechny milovnice a milovníky designu.


Už není nutné pouze zavařovat, abyste využili pěkně vypadající skleničky od džemů a marmelád. Můžete si s nimi vyhrát i jinak. Znovuoživení věcí, které jsme takzvaně uložili k ledu a nyní jim znovu vdechneme život, je trendem poslední doby.


Opětovné použití pěkných zavařovacích. Několik očištěných sklenic. Je potřeba je opravdu umýt od lepidla, jinak barva nedrží a vytváří krabatý povrch. Pokud použijete roztřepený, tak bude na sklenici více nalepen a linky budou střapaté.


Pokud hladký, budou linky přesné a čisté. Postup: Nejprve se rozmotá drátěnka,ta se navlékne na sklenici,na spodu sklenice se prichytí tavnou pistolí (lze jen zafixovat treba lepidlem,ale pistoli líp drží). Při obtáčení se na drátek přidávají ozdoby a sem tam se provlékne drátek i drátěnkou aby.


V dnešním článku Vám ukážeme úžasné nápady na kouzelné dekorace ze zavařovacích sklenic. Stačí je jen natřít lepidle a ponořit do soli. Během několika minut vykouzlíte něco překrásného.


Prohlédněte si následující galerii a nechte se inspirovat. Jak sterilizovat láhve a sklenice na zavařování. Ovocné, zeleninové a masové konzervy vydrží dlouho, pokud jsou správně připraveny a zavařeny. Je důležité před zavařováním sterilizovat lahve a sklenice, aby se potraviny nekontaminovali bakt. Svícny ze zavařovacích sklenic můžeme použít pro zpříjemnění letní atmosféry při posezení na zahradě, nebo jako dekorace do bytu v Provance stylu.


Levandule je velmi oblíbená květina na výrobu doplňků a dekorací. Hotové ozdobené svícny ze zavařovacích sklenic jíž jen doplníme vhodnou svíčkou a máme hotovo. Výroba svícnů ze sklenic , super způsob jak využít staré sklenice. Rozsvícené svíčky a výroba svícnů je pro nás spojena především s adventním a předvánočním časem. Dny se krátí a my se snažíme o vytvoření příjemné domácí atmosféry.


Hledáte inspiraci na lucerny ze zavařovacích sklenic ? Svícny z velkých zavařovacích sklenic , – Kč: Prodám svícny z velkých zavařovacích sklenic , různé druhy viz foto. Zkuste si vyrobit tyhle krásné a jednoduché podzimní svícny, jsou krásnou. Skleněný poklop ze sklenice na víno a svícen z lahve od oleje.


O decentní osvětlení a romantickou atmosféru se nám postarají originální lucerničky. Na půdách a ve sklepech lze najít všelijaké poklady. Třeba se vám poštěstí narazit na hromadu starých zavařovacích sklenic , které se ještě dají zajímavě využít. Obyčejná věc, řeklo by se… Ale přidá-li se k ní věc ještě.


Lucerničky - Efektní výzdoba, která se skvěle hodí jako decentní osvětlení večerní terasy nebo lodžie. Skleněné zavařovačky si můžete tematicky ozdobit podle ročního období nebo jen obalit jutovou stuhou či krepovým papírem pro dotvoření romantické atmosféry. Odstranění etiket ze zavařovaček už rozebírají maminky na webu eMimino.


Nov This Pin was discovered by Petra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky