pondělí 9. listopadu 2015

Dezinfekcni prostredky

Abyste měli doma skutečně bezpečno, je důležité používat při úklidu kvalitní dezinfekční prostředky. U nás najdete nejen účinné vody a spreje pro dezinfekci domácnosti, ale také například prášky, vhodné k dezinfekci pitné vody nebo dezinfekční gely na ruce, jež ničí 9 bakterií. Vážení zákazníci, z důvodu současné krize vás žádáme abyste své případné objednávky na dobírku platili pouze platební nebo kreditní kartou, v jiném případě vám nebude zásilka předána. DEZINFEKČNÍ PROSTŘEDKY STÉRIDINE. Přicházíme na trh s novou řadou Švýcarských desinfekčních přípravků, prostředků a preparátů řady STERIDINE:dezinfekce na plochy (plošná desinfekce: vytírání podlah a otírání ploch), dezinfekce do vody (úprava vody), desinfekce na nástroje (nástrojová desinfekce: nakládání nástrojů a instrumentária), rychlá dezinfekce.


Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Správná péče o zdraví začíná správnou hygienou. Při péči o pacienty a návštěvníky je pro zlepšení kvality a bezpečnosti péče rozhodující vysoká úroveň hygieny. Všechny informace o produktu Ekologický dezinfekční prostředek Sonett dezinfekční prostředek na ruce 3ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sonett dezinfekční prostředek na ruce 3ml.


Nečekejte, až změnu udělá někdo jiný. Vybírejte z tisíců produktů šetrných k přírodě a podpořte tak trvale udržitelný životní styl. Antibakteriální a dezinfekční prostředky se dělí do několika skupin.


Jde zejména o dezinfekci povrchů, která je hojně využívána kromě ve zdravotnických zařízeních také v domácnostech. V této kategorii Vám nabízíme komplexní řešení hygieny ve Vaší provozovně. Z důvodu zvýšené poptávky po zdravotnickém materiálu bude docházet k pozdějšímu dodání Vaší objednávky.


Tyto budou odbavovány podle času jejich podání a dle dostupnosti zdravotnického materiálu. Kupujte desinfekční gely, prostředky na okna, podlahy a spoustu dalších. Tohle by si nechal ujít jenom šílenec. Vaši maličkost jsme přidali do adresáře našeho virtuálního pošťáka. Můžete se těšit na první newsletter.


Panika vrcholí – zavřené školy, zrušená sportovní představení a navíc i nedostatek roušek nebo dezinfekčních prostředků. Přitom ty si můžete snadno vyrobit sami z toho, co seženete v lékárně nebo drogerii. Na těchto stránkách nedochází k přímé úhradě zboží. Orolin Perasept je univerzální prášek pro dezinfekci vyššího stupně určený pro lékařské a stomatologické nástroje.


Rozpuštěním prášku ve vodě vzniká koncentrovaný roztok kyseliny peroctové, vysoce účinné biocidní látky, jejíž spektrum účinnosti zahrnuje většinu rezistentních patogenů, jako jsou bakteriální a houbové spory, mykobakterie a neobalené viry. Použití v kosmetických salonech, tetovacích studiích a salonech krásy a spoustě dalších. Dezinfekční a mycí prostředky na ruce a kůži. Neobsahují barviva a parfémy.


Jsou velmi dobře snášenlivé i citlivé pokožce. Dají se použít i jako předsterilizace nástrojů. Dostatek dezinfekčních prostředků je nutností nejen na pracovištích, ale také ve školách či v domácnostech. Proto jsme si pro vás připravili pestrý sortiment rozmanitých přípravků se značkou Sanytol, které jsou vysoce účinné v boji s nežádoucími mikroorganismy.


Aby byly naše stránky co nejlepší a nejbezpečnější, využíváme technologii cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky