středa 25. listopadu 2015

Točená zmrzlina pronájem

Naše společnost dodává točenou zmrzlinu od renomované značky TOJE ve formě zmrzlinových směsí. Zajišťujeme zásobování zmrzlinou a dalším zbožím potřebným k prodeji točené zmrzliny a to včetně zmrzlinových strojů. Umíme točit dva druhy a míchanou zároveň. Atrakce je vhodná na jakýkoliv typ akce, v jakémkoliv ročním období.


Zmrzlina může být točena do kornoutku nebo do misky, kterou si můžete dozdobit a dochutit dalšími ingrediencemi.

Pronájem zmrzlinových strojů. Je možný i krátkodobý pronájem již od dne. Zmrzlina obsahuje přírodní barviva a minimálně ovocného podílu v hotové zmrzlině Příprava: kg kompletní práškové směsi rozmixujeme ve litrech vody. Nabízíme Vám možnost nákupu, odkupu a pronájmu zmrzlinových strojů. Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny.


Točená zmrzlina banánovo jahodová FRESHICE ovocná zmrzlina v Praze z našeho zmrzlinového stroje. Směsi na točenou zmrzlinu značky Toje. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků, diskuzních příspěvků a dalších textů je povolenou jen se souhlasem provozovatele.

Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje. Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství. Chcete začít točit zmrzlinu?


Potřebujete informace o této osvěžující pochoutce? Zmrzlinová směs TOJE s vysokým podílem sušeného mléka Vám přináší lahodnou a plnou chuť. Příprava točené zmrzliny z naší zmrzlinové směsi je jednoduchá a rychlá. Do těchto zmrzlinových směsí již není třeba přidávat žádné další ingredience, stačí jen smíchat s vodou a skvělá točená zmrzlina je na. ZMRZLINA PLZEŇ - točená zmrzliny té nejvyšší kvality od předního a zákazníky ověřeného českého výrobce Zmrzlina Opočno.


Jaký zmrzlinový stroj se hodí pro váš provoz? Zmrzlinový stroj by měl kapacitně odpovídat potřebám vaší provozovny. Pokud plánujete maloobjemovou výrobu zmrzliny jako doplňkového sortimentu, doporučujeme multifunkční zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1G, který zvládne vyrábět točenou zmrzlinu, sorbetta, granity, točený jogurt i další speciality.


PRONÁJEM ZMRZLINOVÉHO STROJE REZERVACE STROJE Vážení zákazníci, vítáme Vás. Z důvodu Vašeho velkého zájmu aktivujeme II. Slevy jsou platné pro dokončené rezervace nových zákazníků v uvedeném období.


Firma Hustá zmrzlina s. Pole naší působnosti je Česká a Slovenská republika.

Bezplatný pronájem strojů: Našim zákazníkům nabízíme BEZPLATNÝ pronájem mrazících vitrín a boxů, včetně kompletního vybavení –zásobníky na kornouty, propagační materiály, štítky k označení zmrzlin a pod. Po celou dobu užívání zajišťujeme bezplatný servis zapůjčených strojů. Od prvotního otevření našeho stánku již uběhlo spoustu dní, ale náš náhled na naše služby se nikterak nezměnil, stále vyhlížíme dopředu jak Vám poskytnout kvalitu za rozumnou cenu, která je stvrzena proškoleným a hlavně sympatickým kolektivem, který pracuje s nejmodernější technikou na trhu. Zmrzlinu pro vás vyrábíme ve vlastní továrně v malé vesničce na úpatí Vysokých Tater.


Zde také před více jak lety vznikla její první verze, ze které vycházíme v našich postupech i dnes. Tradiční složení s poctivými surovinami nic nepřekoná. Anebo ta, kterou děláme my. Protože i točená zmrzlina si zaslouží dobrou péči.


Nejprve ji povaříme v našem zmrzlinářském kotli. Pak ji dáme zchladit a dopřejeme jí čas na uzrání. Mobilní zmrzlina a občerstvení. Vyplněním a odesláním formuláře na konci této stránky, nám jednoduchým způsobem můžete oznámit akci jakéhokoliv druhu, kde byste rádi přivítali naši nabídku.


Proč točená zmrzlina od nás Zajišťujeme nejen zmrzlinu, ale občerstvení pro všechny. Naším cílem je dostat se k Vám blíž a pobavit celou Vaši rodinu. Těší se Vaše děti při cestě ze školy, školky na zmrzlinu? Rádi budeme točit zmrzlinu podle Vašich chutí a to vše zaručí, že nejen Vaše děti u nás budou vždy.


Dobré ráno , je úterý 7. Elektronický informačný systém, objednávanie tovaru a zadávanie objednávok je určený výrobcom, predajcom zmrzliny a cukrárenských výrobkov°°. STROJ NA TOČENOU ZMRZLINU FRIGOMAT KISS 3P POWER VE MIXER.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky