pondělí 30. listopadu 2015

Koupací sudy výroba

Je otázka, zda si má koupel v sudu vychutnat každý sám nebo pohromadě, celá rodina. Jsme rodinná firma z Vysočiny. Jeho botanický název je Thuja Plicata. Koupací sudy i sauny vyrábíme především z červeného kanadského cedru.


Západní červený cedr je známý pro svou.

Název koupací su pro nádrž s vodou ohřívanou výhradně kamny na dřevo ponořenými uvnitř, má své doložitelné historické vysvětlení. Vyrabíme koupací sudy víc jak let. Přikládání z boku pláště koupacího sudu jsme vymysleli a zrealizovali před lety. Byli jsme první, kteří toto nabízeli.


Káď s plastovou vložkou není nutné mít stále napuštěnou, protože odpadá potřeba zatáhnutí dřeva jako u celodřevěných a je možné jí ihned po použití vypustit. Hlavní divizí firmy BeF Home je výroba krbových vložek. Ostatní divize se zaměřují například na grily, pontony či koupací sudy.

Fakta o sudu CO JE KOUPACÍ SUD? Sestává z nosného dřevěnného korpusu, tepelně izolační vrstvy, vnitřního pláště, kamen na dřevo umístěných ve vodě a laviček na sezení. Obytné sudy , koupací sudy , sudový nábytek a mnohem víc. Ptáte se proč právě sudy ? Protože tvar sudu vychází z kruhu.


Magický kruh je od nepaměti považován za dokonalý tvar, který nemá začátek ani konec. Součástí koupacího sudu je lavička zajišťující maximální uživatelský komfort. K základní výbavě sudu patří lavička, bezpečnostní kryt kamen a kouřovodu z vysoce odolného AKÁTOVÉHO dřeva. Na námi vyráběné koupací sudy a sauny, stejně tak příslušenství, poskytujeme záruku měsíců a samozřejmě záruční a pozáruční servis.


Z tohoto důvodu , vybavujeme naše výrobky jen velmi kvalitní doplňkovou výbavou ( především masážní systémy a LED osvětlení ). Jedná se tedy o výrobky na které lze. V čem se skrývá jejich jedinečnost? Vynikají přírodním designem, funkčností i širokými možnostmi využití.


Co jsou to venkovní koupací sudy ? Venkovní koupací sudy jsou stylovým doplňkem zahrady, chaty nebo penzionu. Jejich výhodou je že jsou vyrobené z přírodních materiálů a zabírají málo místa, přitom stále nabízejí dostatek pohodlí pro relax pod otevřeným nebem.

Naučit se něco nového a netradičního. Tím koupací sudy bezesporu jsou. Naše sudy jsou vyrobeny ručně, z českého dřeva a ve spolupráci s českými řemeslníky a výrobci. Pro výrobu se používají nejlepší možné materiály, jako je například červený cedr.


Nerezové koupací sudy Kominictví Ostrava, frézování komínů, vložkování. Cedrové sudy – výroba (i na míru), prodej a půjčování koupacích sudů hot tub. Malá koupelnová souprava MKS Kompletně vybavená pro ohřev vody. Lze ohřívat dojím způsobe- klasickým topištěm uhlí,dřevo apod. Přiložen pohrabáč lopatka a sekera - benzínem.


Oblíbené produkty Triton 1x 1cm. Reewak Předchozí Další. Výroba probíhá dle tradičních postupů obohacených o moderní poznatky a požadavky.


Kulatinu si bednáři sami vybírají a řežou, tím garantují nejvyšší kvalitu dřeva pro další výrobu sudů. Vysoušení dřeva pro sudy probíhá přírodně v hráních po dobu dvou let. Prodám nový koupací su koupací káď o průměru 200cm vyrobený ze severské borovice, tloušťka 46mm, vnitřní nerez kamna, nerez komín, 2x nerez obruče, lavičky, schůdky, celodřevěný poklop, držák na pití, pádlo na míchání vody.


Složený, natřený barvou Remers HK Lazur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky