středa 18. listopadu 2015

Odšťavňovač angel

Materiál plastových nádob na šťávu a drť není příliš odolný a po určitém čase dochází k jejich opotřebení v podobě. Může se pochlubit svou skvělou výtěžností nesrovnatelnou s jinými odšťavňovači, a to zejména na listové a kořenové zelenině a bylinkách. Výkonný nerezový odšťavňovač Angel je legendou mezi odšťavňovači.


Lisují za nízkých otáček a díky vícefázovovém dvouhřídelovému systému dokonale oddělí šťávu od dužiny. Odšťavňovače Angel nemají konkurenci, co se týče kvality a. Výsledkem je šťáva, která skvěle chutná a zůstává.

V našem internetovém obchodě najdete dvouhřídelové odšťavňovače značek Green Star, Angel juicer a od dalších kvalitních výrobců. Díky těmto přístrojům si snadno připravíte zdravou šťávu. TOP Odšťavnovače ze světové produkce vybrané pro Vaše zdraví. Nabízíme kvalitní odšťavňovače a mixéry různých značek a provedení.


Provádíme testy jednotlivých výrobků a odborně poradíme s výběrem vhodného odšťavňovače či mixéru. Nejen proto je odšťavňovač vhodný i do rodin s dětmi a všude tam, kde panuje zdravý životní styl, či si jen čas od času chtějí pochutnat na skvělé šťávě. Vysoká výtěžnost - dokáže získat maximální množství šťávy z odšťavňovaných surovin.


Střední model z řady komerčních Angelů pro velkovýrobu ovocných a zeleninových šťáv.

Pomaloběžný dvouhřídelový odšťavňovač , který je neporazitelný ve výtěžnosti. Již ani kapka šťávy nezůstane ukrytá ve vylisovaném odpadu. Angel je doposud nepřekonaný šampion s otáčkami za minutu při síle 3HP. V průměru má až o vyšší výtěžnost šťávy oproti běžným strojům.


Angel nie je žiadny anjelik, ale poriadny diabol. Svoj rešpekt si získa veľmi rýchlo a to nielen kvalitným celonerezovým prevedením. Pri odšťavovaní si človek láme hlavu nad tým, kam miznú objemy surovín, ktoré vhadzuje do plniaceho otvoru, pretože vypadáva len minimum úplne j drte. Free Shipping Available. Check Out Angels s on eBay.


Fill Your Cart With Color today! Stojí za to koupit Angel Recenze na odšťavňovač Angel jsou jen pozitivní. Dokonale vytlačuje šťávu a prakticky ze všeho, omývá a je snadno a jednoduše rozložena, produkuje užitečnou šťávu a je schopna sloužit po velmi dlouhou dobu. Souprava obsahuje tlačník se silikonovým kroužkem, nádobu na kapalinu, čisticí kartáček, pouzdra a těsnění.


Přednost tohoto přístroje spočívá v mnoha jeho jedinečných funkcích a technologiích. Angel Juicer má mnoho výho ale je zde jedna z hlavních nevýhod - to je jeho cena. Jedná se o vysoce kvalitní nerezový odšťavňovač , se kterým budete získávat vaši kvalitní šťávu neochuzenou o vitaminy!


Luxusní odšťavňovač Angel s největší výtěžností šťávy ! Premiové provedení se stylovým kovovým nerezovým tělem.

Spojení stylového a funkčního designu. Poskytuje prvotřídní vzhle odolnost a hygienu. Ve výbavě naleznete nádobu o obsahu l, která slouží na vymačkanou dřeň a l. Hoci sa tento odšťavovač stále predáva takmer v nezmenenej podobe, mnoho vecí sa v tejto oblasti zmenilo.


Na trhu sa objavilo mnoho ďalších odšťavovačov - Omega Juicer, Angel Juicer, Green Star Elite, odšťavovač Catler, Sana Juicer by Omega, Kempo Juicer, Z-Star,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky