úterý 3. listopadu 2015

Bedna na víno

Dárkový dřevěný kufr na lahví vína. Box je vyroben z kvalitní březové překližky, držadlo je vyrobeno z motouzu sisal. Přední strana je dřevěná, výsuvná. Ve spodní části jsou dřevěné trny, které drží.


Dřevěné boxy na víno vynikají výzdobou a designem. Proto slouží nejen k přenášení a skladování vína, ale též k jeho vystavování ve vinotéce, restauraci či vinném sklípku.

Nabízíme plastové přepravky na ovoce a zeleninu, plastové bedny na hrozny a na maso, bedny stohovatelné, stojany na víno. Uvedené zboží je skladem. Nejprodávanější produkty v kategorii.


Bedna (přepravka) Tregenerát: 17Kč: Přepra. Bílé víno a červené víno neobsahují puriny, ale alkohol v nich obsažený brání vylučování kyseliny močové z těla, protože se v těle metabolizuje na kyselinu mléčnou, která se následně „pere“ s kyselinou močovou v ledvinách při eliminaci moči, a tak v těle zůstávají vyšší hladiny kyseliny močové. Originální dřevěná bedna na láhve vína, se kterou můžete darovat víno ve výjimečném balení. Prodám menší či větší počet plastových beden.


Bedny jsou z velmi odolného plastu ve dvojím provedením víka, jsou všestranné a skladné, je možné je skládat do sebe i na sebe viz foto. Jsou vhodné na vše (materiál,nářadí,potraviny,hračky,knihy).

Rozměry vnější(mm): 305x155x4(VxŠxD) Rozměry vni. Drevené boxy a nosiče na víno vynikajú výzdobou a dizajnom. Preto slúžia nielen na prenášanie a skladovanie vína, ale priam ideálne plnia funkciu elegantného darčekového balenia vhodného aj na tie najvýznamnejšie spoločenské udalosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno.


Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů. Dárky pro muže jsou nejlepší tehdy, když obsahují ty správné mužské věci, ale také by měly lákat k otevření již na první pohled. Co může být pro chlapa lepší, než vybít si trochu té energie na dřevěné bedně, ve které na něj čekají různá překvapení? Tyto dřevěné bedýnky a přepravky Vám mohou sloužit jako fresh bedýnky na čerstvé ovoce a zeleninu.


Mohou být ale také součástí nábytku, nebo je můžete využít například jako základ dárkového balení. Fantazii se meze nekladou. Svou přírodní vůní a variabilitou dokážou příjemně oživit Váš domov.


Všechny naše přepravky a bedničky jsou vyrobeny ze dřeva.

Bedna na vín gravírování Víno z Litomyšle. Zobrazit poslední produkt. Stylová dřevěná bedna na láhev vína, se kterou můžete darovat víno ve výjimečném balení. Praktická OBI bedna na ovoce a brambory se skvěle hodí k uskladnění ovoce a brambor ve sklepě, komoře nebo garáži.


Je vyrobena ze 1 borovicového dřeva s certifikací FSC a skládá se ze tří nad sebou ležících beden, které poskytují velký úložný prostor. Jsme internetový obchod s českými, moravskými a zahraničními víny. Dodáváme vína v širokém rozsahu. Do vybraných měst rozvážíme vlastní dopravou za výhodných cen a objednávky nad 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky