pátek 21. srpna 2015

Vestavná trouba electrolux s teleskopickými výsuvy

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. TELESKOPICKÝ VÝSUV S našimi teleskopickými výsuvy je vaření chutných jídel ještě snazší.


Na bezstarostném pečení se podílí i speciální funkce Autopilot s nabídkou přednastavených automatických programů.

Bosch HBA514ESdisponuje LED displejem pro snadné intuitivní ovládání a kontrolu a hladkým povrchem vnitřního prostoru pro snadné čištění. Buď si pořídíte nezávislý spotřebič s vlastním ovládáním, nebo troubu připravenou k propojení s varnou deskou se společným ovládacím panelem. Energetická třída A, funkcí a celkový vnitřní objem litrů. Vestavné trouby se vyrábí ve dvou variantách. XXL, největší plech v okolí a až devět poloh pro rošty.


Sídlo společnosti se nachází ve Stockholmu ve Švédsku a akcie ELUXb společnosti Electrolux jsou uvedeny na burze Nasdaq OMX Stockholm. Nabídka společnosti Electrolux Produkty Electrolux zahrnují ledničky, myčky nádobí, pračky, sporáky, vysavače, klimatizace a malé domácí.

V troubě 6SteamBake vytvoříte s pomocí páry nadýchané muffiny a koláče. S funkcí SteamBake upečete doma stejně jako v pekárně: vlhkost podporuje lepší vykynutí těsta, aby bylo vláčnější, a suché teplo zase vykouzlí zlatavou kůrku. Užívejte si pečení chutných koláčů i šťavnatého masa a. Amica TFB 1TSCDX disponuje funkcemi, včetně grilu nebo parního pečení SoftSteam.


Free Shipping Available. Check Out Electrolux on eBay. Fill Your Cart With Color today! Trouba vám umožní vařit, grilovat, ohřívat či rozmrazovat pokrmy.


Trouba se může rovněž pochlubit pečicí sondou, výkonným grilem, kruhovým tělesem, ventilátorem či teleskopickými výsuvy. Můžete péci až na úrovních najednou, nerezový povrch je navíc opatřen povrchovou úpravou proti otiskům prstů. Vyberte si vestavnou troubu podle Vašich představ a nezapomeňte na důležité aspekty. Možnost péci na pečících úrovních najednou, teplotní sonda do masa, barva nerez.


Díky objemu litrů ho může být skutečně dost. Celkový příkon tohoto modelu je 2. W, což v praxi znamená spotřebu energie o hodnotě 0.

S troubou 8AssistedCooking očekávejte mimořádně skvěle připravené jídlo. AssistedCooking je jako váš osobní šéfkuchař: vyberte pokrm, který chcete uvařit, a trouba sama nastaví režim a dobu přípravy. Pro zvýšení komfortu obsluhy je trouba vybavená teleskopickými výsuvy , které umožní bezpečnou manipulaci s připravovaným jídlem, aniž byste ho museli z trouby vytáhnout. S trojitým sklem s kovovou vrstvou se dosahuje velmi nízké teploty na vnějším skle dveří a tím jsou dvířka bezpečná pro Vaše děti. Jednou z hlavních výhod elektrické vestavěné trouby je, že můžete troubu umístit mimo varnou deskou do samostatného panelu např.


Kde se chutné mění na lahodné. Je na čase prozkoumat sílu páry. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř šťavnaté se zlatavou křupavou kůrkou na povrchu. Vnitřní objem litrů, možnost péci na pečících úrovních najednou, čištění párou, úrovně páry: , , 1, teplotní sonda do masa, Wifi připojení.


Horký vzduch s garancí rovnoměrného pečení, 1 teleskopický výsuvy a objem 70l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky