úterý 4. srpna 2015

Pračka se sušičkou lg f84a8yd

Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého. V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou , které se mohou hodit do malých bytů, kde na sušení prádla není místo. V našem testu mají se sušením některé kombinované pračky větší problémy než s praním.


Nesnášíte přeplněné sušáky na prádlo? Samostatná sušička u vás ale nepřipadá v úvahu, protože máte malý byt? Pak vsaďte na LG F84A8YD ! V jednom spotřebiči kombinuje pračku (programů, až kg prádla) se sušičkou (programů, kg prádla) a o provoz se stará kvalitní invertorový motor s 10letou zárukou. Všechny pračky se sušičkou LG.


Na začátku se specializovala na výrobu televizorů, rádií, chladniček, praček a klimatizačních zařízení. TECHNOLÓGIE : Direct Drive ( rokov záruka ) - invertor , bezkartáčový motor , MOTION DD - prácach pohybov pre efektívne pranie a rozloženie pracieho prášku , Smart Diagnosis - inteligentný diagnostika , Fuzzy logic , automatické váženie a vyváženie , LG nulová spotreba v režime Stand By , prémiový bubon , veľké dvierka cm. Předem plněná pračka kombinovaná se sušičkou LG F84A8YD v bílém provedení s chromovanými dvířky se nachází v úsporné energetické třídě A. Pračka nabízí pohodlnou kombinaci praní kg prádla a sušení kg prádla. Nemusíte tedy kupovat spotřebiče, ale prát a sušit úsporně najednou. Seznamte se s ostatními modely praček od LG Electronics CZ.


Aby se vám naše webová stránka LG. Internet Explorer (IEnebo vyšší). LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička. Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky.


Také už vás nebaví neustálé žehlení prádla? Stačí jej pak naskládat do skříně. Automatická pračka se sušičkou LG F84A8YD prádlo nejen vypere, ale následně i vysuší. Kromě spousty času šetří pračka i vaši peněženku.


Právem se totiž řadí do energetické třídy A. V neposlední řadě ušetří také místo v. Podívejte se na novinky v kategorii pračky se sušičkou. Motion se postará o nejefektivnější praní. Buben dokáže vytvořit šest různých pohybů, které se přizpůsobí zvolenému programu a druhu prádla.


Například pro velmi špinavé prádlo je zvolen pohyb drhnutí s intenzivním pohybem. Pračka se sušičkou LG F84A8YD bílá za akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Tato pračka disponuje pohyby, díky kterým si můžete navolit takové praní, které vyhovuje vašemu prádlu, ale i vám.


Na výběr máte schopností a programů praní. Krokový motor zlepšuje přímý pohon pracího bubnu, díky kterému se energie, s porovnání s běžnými pračkami, snížila o. LG F84AYD je moderní a špičkový pomocník na boj se špinavým prádlem. Výkonná předem plněná pračka se sušičkou nbsp;nabízí hned několik unikátních technologií, které zlepšují výsledky praní a sušení.


Zároveň setří energií i vodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky