pondělí 3. srpna 2015

Litinová grilovací pánev

Litina také teplo výborně akumuluje a rovnoměrně sálá. Takže se vám nestane, že byste měli kus zdánlivě a na pohled hotového jídla ještě syrový. Oceňují ji i profesionálové.


Litinová grilovací pánev

Je odolná, nepřilnavá a může do trouby i na indukci. Zahřívá se rovnoměrně, takže se v ní skvěle vaří. Vyberte si litinovou pánev wok, grilovací , na palačinky, volská oka či lívance.


V nabídce jsou grilovací pánve z různých materiálů například hliníkové, železné, nerezové pánve a také speciální steaková pánev. Oblíbená je litinová pánev , která je robustní, velmi odolná a má dlouhou životnost. Vyberete si grilovací pánev na indukci nebo vhodnou pro dopečení v troubě. Litinová grilovací pánev s nožičkami.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Gril je možné použít na kterémkoli varném z. Grilovací pánev z litiny s vystouplým žebrováním. Ve vzduchu se točí mnoho otázek – jak se pozná kvalitní litinová pánev , zda je nutné litinu vůbec mít atd. Kč 9Kč expedice 1-dny ks.


Věřte, že Skeppshult je nejlepší výrobce litinových pánví vůbec. Běžné pánve se zahřívají v místě zdroje tepla, litinová pánev se prohřeje celá. Tím je zaručeno dokonalé tepelné zpracování potravin a vzhledem k rozložení tepla se nepřipalují.


Kvalitní litinová pánev je z hlediska takzvané nepřilnavosti lepší, než mnohé jiné pánve s nepřilnavým povrchem. Díky nýtované nerezové rukojeti je možné použití v troubě až do 250°C. Na nerezové pánvi se pro změnu výborně grilují různé masové směsi nebo na drobnější kousky nakrájená zelenina a velký litinový hrnec lze využít na vaření omáček, ale klidně v něm můžete upéct i chleba. Do této kolekce patří také litinová pánev. S tou si na svém grilu můžete například usmažit vídeňský řízek, uvařit lehkou omeletu nebo třeba palačinky.


Pánev má rozměry 3x cm. SKEPPSHULT litina pánev litinové nádobí lívanečník srdce grilovací pánev litinová grilovací pánev smažení ryb grilován í. Je ideální doplněk k plynovým, elektrickým grilům, ale i ke grilům na dřevěné uhlí. Je vyrobena z odolného litiny a je opatřena žebrováním, které umožňuje zdravé vaření s minimem tuku a zabraňuje přichytávání. Vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce.


Litinová grilovací pánev

Oboustranná grilovací pánev RL-DF34M stříbrná Revoluční pánev řady DF od Royalty Line umožňuje velmi všestranné použití. Lze ji použít jako klasickou pánev , kde můžete smažit vejce, zeleninu, lívance,. Grilování na klasickém sporáku v kuchyni na litině dostávají grilované pochoutky zcela jiný rozměr než jejich grilování v kuchyňské troubě. Mřížka zajistí, aby se grilovalo na suchém teple. Drážky musí být dostatečně.


Prohřívá se rovnoměrně až k okraji a dlouho udržuje teplo, díky čemuž spoří energii. Ať už jste nadšený amatér nebo kuchař-profesionál, litinové pánve Lodge si zamilujete. Díky unikátním vlastnostem litinových pánví je můžete směle použít nejen v kuchyni, ale také na grilu či otevřeném ohni. Díky povrchu je odolná vůči poškrábání a žáruvzdorná do 2stupňů.


Péče o tuto pánev není náročná a kromě toho je i šetrná k vitaminům a vhodná pro vaření bez tuku. Mimo rovnoměrné rozložení tepla po povrchu a odolnost vůči vysokým teplotám je litina, a zejména ta přírodní, jistotou, že jste vybrali správný typ. Přírodní litinové grilovací pánve nemají chemickou vrstvu, proto se při vaření neuvolňují nežádoucí látky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky