pátek 28. srpna 2015

Plastové kelímky s potiskem

Spolupracujeme s Plzeňským Prazdrojem, B4L, Colours of Ostrava nebo kinem Art. Rádi Vám poradíme s výběrem reklamního materiálu. Naše firma má k dispozici tým odborníků, který se už léta specializuje na tuto činnost.


Vratný kelímek s klipem na zavěšení. Dejte lidem nicknack a už ho nepustí z ruky.

Jako jediný z kelímků se snadno nosí. Je odolný, hygienický a bezpečný. Poslouží na festivalu, sportovní akci, veletrhu nebo soukromé párty.


A nejen tam – hodně často i doma jako suvenýr. Vratné kelímky s potiskem Naším cílem je co nejjednodušší manipulace s vratnými kelímky. Abychom toho dosáhli, nabízíme kompletní servis, s nimiž jsou naši zákazníci od počátku seznámeny.


Vaši akci obohatíme o kelímky s motivem.

Barevné potisky dodají plastovým kelímkům atraktivnější vzhled a lidé si z nich nápoje hned lépe užijí. Prodáváme plastové vratné kelimky : vratné kelímky , vratné kelímky na pivo, plastové krýgle s uchem, vratné kelímky na nealko, vratné kelímky na koktejly, vratné kelímky na sekt, vratné kelímky na víno, vratné kelímky na lihoviny, vratné kelímky na kávu, vratné kelímky na svařák, plastové talíře. Plastové kelímky s firemním potiskem.


Kelímky vyrobené z umělé hmoty (PP, PS) a z papíru. Pro více inspirací, jak může být Váš kelímek potisknut , se podívejte do galerie již realizovaných potisků ZDE Kde naše kelímky můžete potkat? Papírové termo- kelímky s dvojitou stěnou. Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré.


Termo kelímky z pěnového polystyrenu a papíru, bílé nebo s potiskem. Víčko plastové na kelímky papírové s potiskem - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater. Nabízíme celoplošný plnobarevný potisk kelímku. Ale protože potisk musí být dobře rozpoznatelný ne pro člověka držící kelímek ale hlavně pro osoby v jeho okolí, tak jednoduchý jedno až dvoubarevný potisk na bílém pozadí určitě také dobře splní svůj úkol. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky.


Kelímek papírový s potiskem noviny. Díky tomu nemůže dojít ke smytí či mechanickému poškození, potisk reklamního předmětu je trvalý a kelímky je tak možno mýt v myčce. Pevný a odolný plastový kelímek.

Vyrábíme jej barvách - žlutá s bílým potiskem , zelená s bílým potiskem , krémová se zeleným potiskem. Kompletní nabídku kelímků naleznete v tomto odkazu. Nejlevnější reklamní propisky s potiskem – nejpoužívanější forma reklamy pro vaši společnost. Držte svoji reklamu pevně v rukou – reklamní propisky s potiskem. V nabídce máme širokou škálu barev, tvarů a náplní.


Gelové propisky s potiskem naleznete u nás v. Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o značce. Jednorázové papírové kelímky s vlastním postiskem FRUBI není jenom hrnek vyrobený výhradně z přírodních materiálů, ale i skvělá možnost prezentace Vaší firmy. Vnitřní vrstva je potažena polyethylenem, takže je vhodný jak na studené, tak i horké nápoje.


Vhodné jak pro studené, tak pro teplé nápoje. Z důvodu nařízení vlády ČR se s okamžitou platností přerušuje možnost osobního odběru u všech objednávek, zboží bude pouze zasíláno více info Potřebujete poradit? Jsou oblíbené k podávání limoná ovocných šťáv i alkoholických nápojů - piva v případě větších kelímků, slivovice, vodky a jiných tvrdých alkoholických nápojů v případě menších kelímků.


Vážení zákazníci, od dnešního dne do odvolání jsme pozastavili platbu na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky