pondělí 17. srpna 2015

Prosteradlo mikroplys

Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). HEMTEX Napínací prostěradlo mikroplyš, 90x2nebo 180x2bílá jednolůžko. Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov. TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů.


Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Mikroplyšová prostěradla jsou stále oblíbenější pro svou jemnost a hebkost. Jsou velice příjemná na dotek.


Mají výborné termoregulační vlastnosti, díky kterým nestudí a velmi rychle vás zahřejí. Povlečení z mikroplyše je vyrobeno ze 1 polyesteru. Umělá polyesterová vlákna nemají téměř žádnou schopnost odvádět vlhkost a povlečení z takového materiálu proto není dostatečně prodyšné. Velmi oblíbené je povlečení z mikroplyše.


Podívejte se na nabídku FAVI. Mikroplyšové povlečení, mikroflanel povlečení, mikroplyšová prostěradla z eshopu mikroplysovepovleceni. Velice oblíbené napínací prostěradlo Mikroplyš výhradně české výroby.


Jedná se o novou generaci prostěradel, která využívá vlastnosti mikrovláken, jako je hřejivost, hebkost, prodyšnost, výborná termoregulační schopnost a snadná údržba. Prostěradlo z mikroplyše. Materiál je vhodný pro alergiky.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Tyto údaje poskytuji společnosti Podpěrová s. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Hledáte teplé a příjemné prostěradlo? Mikroflanelové prostěradla mají úžasnou měkkost a hřejivost. Zamilujete si je hlavně v zimních měsících.


Navíc je výborně udržuje, protože ho nemusíte žehlit. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Když udeří zimní mrazíky, vlézt si do postele je tím největším potěšením. Vaše lůžko bude ještě komfortnější s mikroplyšovým povlečením, které má skvělé termoregulační vlastnosti a rychle Vás zahřeje.


Majú vynikajúce termoregulačné schopnosti a ich hebučký povrch je príjemný na dotyk. Ke kvalitnímu povlečení používejte také kvalitní napínací prostěradlo. Nabízíme napínací prostěradla ve třech materiálových provedeních - jersey, froté a bavlněný satén. Heboučké mikroplyšové prostěradlo má světle limetkovou barvu.


Bude skvělým doplňkem v jakékoliv ložnici. Připravte svoji postel na zimu! Nic vás nezahřeje lépe než heboučký mikroplyš.


Registrovaní zákazníci u nás nakupují s trvalou slevou ! Rychlé doručení objednaného zboží k Vám!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky