čtvrtek 20. srpna 2015

Přístroj na zmrzlinu

Obvykle by tedy recept na domácí zmrzlinu měl obsahovat pokyny typu “každou půl hodinu vytáhneme tuhnoucí zmrzlinu z mrazáku, rychle promixujeme a zase ji tam vrátíme. Jenomže ne každý má tu možnost pohybovat se v těsné blízkosti kuchyně, aby byl včas u mrazáku. Výrobník zmrzliny neboli zmrzlinovač je jednoduchý přístroj , díky kterému si můžete vytvořit vlastní zmrzlinu. Zde najdete tipy na nejlepší zmrzlinovače!


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Záhy pak řeší výběr výrobníku zmrzliny. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Poté můžeš zmrzlinu naservírovat do připravených formiček a rozdat ochutnávačům nebo uložit do mrazničky pro tvůj mlsný jazýček. Recept na výrobu domácí zmrzliny bez zmrzlinovače! Postup: Ani v případě, že doma přístroj na výrobu zmrzliny nemáte, nemusíš zoufat.


Chutnou zmrzlou pochoutku si.

Italské zmrzlinové stroje na kopečkovou i točenou zmrzlinu a cukrářské stroje. Provádíme profesionální servis, pronájem a poradenství. Italské vitríny na zmrzlinu - kvalitní, elegantní, designové v různém provedení, barvách a velikostech.


Vyberte si spolehlivou a hezkou vitrínu. C, průhledné hermeticky uzavíratelné víko udržuje správnou teplotu uvnitř nádoby, LED display-zobrazuje nastavenou teplotu a. Přistroj je vybaven přednastavenými programy, funkcí udržení chladu až na hodiny. Nádobu o objemu litru vychladí až na -30°C před použitím, takže lahodnou zmrzlinu nebo sorbet máte opravdu během chvilky hotové, bez zdlouhavého čekání. Nádoba na zmrzlinu je vyjímatelná.


Přístroj je velmi kvalitně zpracován. Tělo je z nerezové oceli s velmi stylovým designem. Víko s otvorem je průhledné a umožňuje pohodlné přidávání surovin. Když se léto rozběhne na plné obrátky, málokdo z nás vydrží přejít kolem zmrzlináře bez zastavení. Pokud máte rádi zmrzlinu , pak si ji nezřídka vyrábíte i doma.


K tomu jsme objevili nového pomocníka, který vám bude sloužit v kuchyni i pro letní zábavu. Nemáte-li klasický výrobník zmrzliny, a příprava zmrzlin u. Továrna na zmrzlinu Vyrobte si pravou domácí zmrzlinu ve vašem vlastním zmrzlinovači. Připravte si směs na zmrzlinu podle přiložených receptů, umíchejte ji a dejte do speciálního přístroje.


Ten zapněte, umístěte do mrazáku a za cca hodiny máte vyrobenou.

Stroj na zmrzlinu s vypouštěcím ventilem, vhodný pro přípravu zmrzliny, ledového krému, mražených jogurtů a sorbetu. Dávkuje zmrzlinu přímo ze zásobníku, tvoří kopečky a ve víku má otvor pro doplňování ingrediencí. Nerezový zásobník na zmrzlinovou směs je umístěn tak, aby směs stékala do výrobního válce samospádem – mluvíme o takzvaném gravitačním plnění. Zmrzlinovač má vynikající stabilitu díky pogumovaným nožičkám. Proč zvolit stroje na točenou zmrzlinu od Frigomat?


Značku Frigomat zdobí kvalita, spolehlivost a inovace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky