čtvrtek 27. srpna 2015

Regály pro domácnost

Zahradní regály budou vaším pomocníkem. Jste-li hrdým majitelem zahrádky, skleníku, terasy či balkónu a uvažujete nad jarním úklidem a zvelebením vaší zahrádkářské pýchy, zaměřte se na kovové zahradní regály , které šetří místo i čas. REGÁLY PRO DOMÁCNOST BIEDRAX Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu.


Regály do spíže ke skladování kuchyňského náčiní a ke skladování potravin. Kompaktní bezšroubový regál, polic, nosnost.

Objednejte si regály on-line a získejte následující výhody: - Regály vám dodáme až domů nebo do hodin připravíme k odběru v jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Kvalitní regály a regálové systémy, poskytujeme ucelený profesionální servis pro vybavení archivů, skladů a dílen. Regály , regálové systémy, pro archivy a sklady e- regaly.


Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Regály do domácnosti jsou určeny na uložení lehčích nebo středně těžkých předmětů.


Používají se do sklepů, komor a spíží, ale i dílen a garáží, případně regály na pneumatiky atd.

Regály lze použít i na knihy, různé dokumenty, šanony, krabice atd. Regály pro dům v posledních letech se staly poměrně oblíbeným typem nábytku. Jsou ideální pro všechny místnosti: obývací pokoj, ložnice, školka, kuchyň, chodba. Výrobci nabízejí širokou škálu modelů, které se liší funkčností, materiálem, tvarem, barvou a designem. Vítejte v e-shopu, v kterém si rychle, přehledně a výhodně vyberete perfektní regály do domácnosti.


Specializujeme se výhradně na produkty německého výrobce Element System, který je již více jak let lídrem v segmentu flexibilních nástěnných regálových sestav do domácnosti či kanceláře. Ekologický čistič vhodný k čištění všech omyvatelných hladkých ploch v domácnosti. Regály a poličky jsou nezbytnou součástí každé domácnosti.


Vyberte si u nás poličky, které skvěle doplní i váš interiér. Díky nim získáte další tolik potřebný úložný prostor nebo místo pro nové dekorace či knihy. Samozřejmostí jsou různé barevné. DŘEVĚNÉ REGÁLY MASIVNÍ PRO DOMÁCNOST Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu.


Ideální regály do archivu. Nejčastější rozměry regálů do archivu jsou hloubky polic 3nebo 4mm pro jednostranný přístěnný regál a 6mm pro regál oboustranný, přístupný ze dvou stran, stojící tedy v prostoru. Na regály lze naložit šanony klasických i netradičních rozměrů.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt regaly pro domacnost.

Regály jsou vhodné pro domácnost , kanceláře, sklady, garáže. Výhodou je vysoká stabilita, pevnost a snadná montáž. K sestavení regálů potřebujete pouze kladívko. Jednotlivé police můžete umísťovat do potřebné výšky. Na speciální žádost mohou být objednány i jiné typy, velikosti, kombinace nebo barvy než jsou uvedeny v tomto katalogu.


Kovové regály pro domácnost Kovové police jsou úspěšně a široce používánynejen v obchodech a skladech, ale také doma. Bez nich nemůžete dělat místa jako balkon, lodžie, komora. Zpřehledněte a zjednodušte své skladové hospodářství. Vybavte sklad profesionálními kovovými systémy. Snadno a rychle je nastavíte pro velké palety i malé krabice.


Doručení zboží až domů nebo osobní odběr. Všechno nabízené zboží máme skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky