středa 26. srpna 2015

Čistící prostředky profesionální

V našem e-shopu nabízíme profesionální prostředky pro úklid domácnosti, kancelářských prostor, veřejných budov apod. Tyto čistící prostředky používají profesionální úklidové firmy pro dosažení dokonalého úklidu a čistoty. Vyrábíme prostředky na čištění a mytí značky ALTUS, které nezatěžují životní prostředí. WC Merida SUPER SANITIN Plus l. Na objednávku do dní Velmi účinný prostředek na důkladné mytí a čištění sanitárního zařízení a místností.


Pomerančová vůně Merida Hotel service - profesionální řada přípravků pro HOTELY.

Přípravek k okamžitému použití. Určený pro hotelové prostory,pokoje,chodby,haly,konferenční sály,toalety a kuřárny. Profesionální balení čistících prostředků. My Vám nabízíme velmi kvalitní a účinné čistící prostředky v průmyslové velikosti, díky kterým bude boj se špínou hračka! Mycí prostředky STAR - čistota s úsměvem.


Působí v oblasti průmyslového čištění a odmašťování, profesionální úklidové a gastro chemie, malospotřebitelského sortimentu pro domácnosti, potravinářském průmyslu a zakázkové výrobě. Schutz se vždy profiloval jako partner obchodníků a řemeslníků. Naše úklidové a čistící prostředky Vám s tím snadnou pomohou.

Mnoha zákazníky ověřené čistící prostředky Vám pomohou uklidit celý dům od vodního kamene, ale také jsou účinnými pomocníky v úklid kuchyně, WC, koupelny, odpadů a podlah, ale také jsou vhodní pro potřebu dezinfekce. Nabízíme osvědčené značky českých výrobců čistících prostředků pro domácnosti (Real, Savo, Larrin atd.). Z profesionální chemie jsou zastoupeny značky MPD Rakovní, Ecolab, Quaron, A-Clean a další. Prostředy pro odstranění cementových závojů , čističe a odmašťovače mastných a olejových nečistot, ošetření a čištění obkladů a dlažeb a mnoho dalších přípravků.


Vzhledem k široké paletě materiálů a látek, s nimiž pracujeme, a které jsou součástí našich domovů si již zkrátka ne vždy vystačíme s horkou vodou a mýdlem. Dezinfekční prostředky na povrchy a dezinfekce na ruce SKLADEM. PROFESIONÁLNÍ ČISTICÍ A DEZINFEKČNÍ PROSTŘEDKY. Jako výhradní dovozce profesionálních prostředků k čištění a dezinfekci produktové řady POLANA pro Českou republiku se zaměřujeme na distribuci ekologicky šetrných produktů určených pro zemědělskou prvovýrobu a potravinářský průmysl. Jak se starat o kávovar?


Ať už máte domácí pákový kávovar nebo automatický kávovar na zrnkovou kávu, každý potřebuje pravidelnou péči. Jedině tak zajistíte, že vaše káva bude mít vždy tu správnou chuť, kterou si udrží za všech okolností. Správnou údržbou kávovaru navíc prodlužujete jeho životnost a oddalujete potřebu zásahu technické péče. Rychlé a lepší čištění s malou spotřebou energie a nízkým zatížením odpadních vod zbytky minerálních olejů – tím se vyznačují profesionální čistící prostředky Kärcher.


Takže ať už se věnujete čistění koberců , pracujete v průmyslu nebo v potravinářství, můžete se vždy spolehnout na dokonale odvedenou práci. Doplňte zásoby čisticích prostředků pro vaši úklidovou jednotku pohodlně online. V naší nabídce najdete mycí prostředky na nádobí i do myčky, dezinfekční prostředky , prostředky na mytí oken, proti prachu čističe kuchyní a koupelen, odpadů a další.


Cif univerzální antistatický čistící prostředek 400ml. Pro profesionální použití.

Před použitím důkladně protřepejte. Nastříkejte ne povrch nebo na tkaninu a setřete hmotnosti náplně je hořlavých. Dále nabízíme dezinfekční prostředky na ruce a na nástroje. Dezinfekce rukou je důležitá především v různých zdravotnických a sociálních zařízeních, kde je zvýšený výskyt mikrobů a kde je třeba zabránit jejich šíření. Scéna jak z hororu nebo děsivého snu, vzdouvající se voda z odpadu a neskutečný zápach.


Tohle nechce zažít nikdo, a dokud se něco podobného nestane doma nebo nás nevytopí sousedi, málo kdo myslí na prevenci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky