pátek 14. srpna 2015

Prostěradlo 100x200

Jersey prostěradlo béžové Rozměr: 100x2cm. Prostěradlo 100x2, nabídka více jak barev. Kvalitní české froté prostěradlo o velikosti 100x2cm. Vybrat si tak můžete froté prostěradlo , jersey prostěradlo nebo saténové prostěradlo v rozměru 1x 2cm.


Nabídku doplňují prostěradla s nepropustnou vrstvou v provedení froté nebo jersey. Vybíráte ložní prádlo a nevíte, kde začít? Začněte třeba výběrem vhodného prostěradla. I to má totiž nemalý podíl na tom, jak kvalitně se během noci vyspíte. Možná se to na první pohled nezdá, ale také na prostěradlo jsou kladeny vysoké nároky.


Myslete na to, že takové prostěradlo je během noci napínáno celou vahou těla a po stejnou dobu také přichází. Můžete si vybrat froté prostěradlo 200x20 jersey prostěradlo 200x2nebo oblíbené nepropustné prostěradlo 2x 200. Vybírat můžete z mnoha barev, gramáží i materiálů. Vhodně vybrané prostěradlo je nedílnou součástí každé postele. Aby odvedlo dobrou službu, mělo by snadno sedět na matraci, barevně se ladit s povlečením a být příjemné na omak.


V této kategorii vám nabídneme širokou paletu prostěradel nejrůznějších materiálů a rozměrů. Dáváte přednost oblíbenému froté? Aby prostěradlo správně sedělo, během spánku nikam neklouzalo a nerušilo vám tak klidný spánek, musí perfektně pasovat na velikost vaší matrace. Vhodně zvolenou velikost poznáte tak, že prostěradlo zakrývá celou vrchní část matrace, její boční strany a přesahuje také do její spodní strany.


PROSTĚRADLO FROTÉ 100x2. Složení: bavlna, polyamid. Díky polyamidu jsou prostěradla dokonale probarvená, drží tvar a jsou odolnější proti vytahání a oděru. Vrchní smyčka je z bavlny. Polyester v osnově zaručí napínavost prostěradla.


Mezi přednosti patří zejména vysoká prodyšnost a vynikající savost. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. DecoKing Hypnosis Snowynight, 2x 2cm.


Pořiďte si nová froté prostěradla 100x2ještě dnes, více jak barev na jednom místě, vyberte si česká froté prostěradla 100x2dle barvy Vaší ložnice. Jeho devizou je především hladký a elegantní vzhled. Bílé prostěradlo nabízíme v těchto materiálových provedeních:. Jersey: Klasické napínací prostěradlo s všitou gumou určené na matrace do výšky cm. Bavlna dělá prostěradlo příjemné na dotek a díky elastanu je pružnější a přizpůsobivější.


Froté prostěradlo 100x2, vyberte si vhodnou barvu do Vaší ložnice. Jedná se o velmi praktickou, hygienickou a užitečnou pomůcku, která je vhodná pro dlouhodobě ležící nemocné i malé děti. Nepropustné prostěradlo s PU zátěrem voděodolné a prodyšné - BARVA BÍLÁ.


Výborně chrání matraci proti protečení tekutin a zároveň je prodyšné, tím pádem napomáhá k prevenci proleženin a. Doporučujeme prát odděleně na st. Položek k zobrazení: 8. Novinka Tip Bambusové froté prostěradlo béžové. Přelom v textilním průmyslu Greno představuje inovativní kole. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky