čtvrtek 20. srpna 2015

Smažené koblihy

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Free Shipping Available. Opatrně vhodíme koblihy a po obou stranách smažíme pozvolna dozlatova. Tuku musí být hodně, koblihy během smažení musí plavat.


Recept na smažené koblihy krok za krokem 1) Příprava surovin.

Domácí smažené koblihy. Tématické fráze: koblihy recept nej recepty koblihy koblihy recept na koblihy recept koblihy masopustní koblihy výborné testo na koblihy recept na koblihy z kynutého těsta koblihy bez kynutí recepty na koblihy kynuté těsto na koblihy recept na výborné koblihy nejlepší domácí koblihy smažené koblihy kynute koblihy jak se. Koblihy smažené doma jsou nejlepší.


Dáváme si ale pozor, aby nenasákly moc tuku. Zabráníme tomu tím, když do těsta přidáme trochu rumu. Alkohol vyprchá a koblihy budou jen krásně vonět.


No, to je jasný, že bylo i něco sladkýho ke kafíčku, když je ta neděle.

Slaďoučké kulaté smažené pečivo vám zvedne náladu. Dříve se připravovaly na tzv. Tučný (poslední masopustový) čtvrtek jako výslužka koledníkům.


Staré kuchařské knihy doporučují ke smažení sádlo nebo přepuštěné máslo, ale můžu vás ujistit, že smažené v oleji jsou taky velmi jedlé. A teď jedna koblihová finta. Nebo spíš dvě finty v jedné. Vykynuté koblihy vkládejte do horkého oleje horní stranou dolů.


UK Wide Makeover Photoshoots From £25. Kousky těsta vkládejte do oleje pomocí lžičky. Stejným způsobem koblihy i vytahujte. Pokud jste měli i vy své dětství plné sladkých dobrot od babičky nebo od maminky, dopřejte to i svým dětem.


Koblížky milují hlavně děti. Někdy jim třeba dopřát i takovou dobrotu, sice velmi kalorickou, ale vynikající. Těsto je připraveno ze slazeného kondenzovaného mléka, je sice sladké, ale pokud zohledníme, že je neplníme džemem ani nutelou, tak můžeme být.


Pak koblihy otočte a už klidně bez poklice smažte ještě minuty.

Vkládání i otáčení musí proběhnout co nejrychleji, aby se minimalizovaly rozdíly v propečení první a poslední vložené koblihy. Nechte je okapat na mřížce. Vychladlé koblihy nařízněte a naplňte je pomocí cukrářského sáčku vanilkovým krémem. Tradiční české koblihy k masopustu neodmyslitelně patří. Ale pokud v kuchyni rádi experimentujete, zkuste si připravit koblížky z těsta, jehož základem jsou sladké brambory, Nepotřebují dlouhé kynutí jako koblihy klasické a na chuti jim to vůbec neubírá.


Navíc si je mohou dopřát i celiaci, jsou totiž bezlepkové. Souhlasila bych s tím, že jako smažené koblížky rozhodně nechutnají, ale to snad ani nikdo nemůže očekávat. Smažené domácí koblihy recepty, které budete milovat.


Ingredience, postupy, kalkulace a video recepty od profesionálů z MAKRO. A pre tých, ktorí nepatria do kategórie sladkého zubu, môžete vyrobiť šišky s zelenými, tvarohovými šiškami, sýrskymi šiškami a ďalšími stovkami odrôd všetkého druhu. Tuk rozehřejte v menším hlubším kastrolu.


Opatrně vkládejte koblihy , smažte je dozlatova (asi pět minut) a vyjímejte drátěnou naběračkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky