úterý 18. srpna 2015

Kuchyňský robot kenwood kmm 770 major premier

V základu je robot dodáván s balónovou metlou, K metlou, hnětacím hákem, skleněným ThermoResist mixérem a mlýnkem na maso. Available in a sleek, metallic finish, its major -sized bowl tools give it an extra edge in everyday family fare and fine dining. V příslušenství najdete metly (balonová, k-metla, hnětací hák),. Metla v tvare K je určená na jemné cestá, miešací hák pre tuhé cestá a balónová metla pre nadýchanie bielkového snehu a krémov.


Dlhú životnosť kuchynského robota zaručuje jeho celokovové vyhotovenie. Naklikejte si parametry, které u svého nového přístroje požadujete. Veškeré informace o produktu. Kenwood Major KMM7Dirk Mueller. Elegantní vzhled a tři rychlostní stupně a množství dalších funkcí řadí tento robot ke špičce mezi roboty.


Kuchyňský robot s elegantním kovově stříbrným designem, který se stane jak skvělým společníkem k vaší každodenní kulinářské zábavě, ale také luxusním doplňkem, který se skvěle bude hodit do každé domácnosti. Ve výbavě s novým skleněným Thermo resist mixérem a mlýnkem na maso. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Major Premier KMM7s celokovovým tělem, převody a motorem pro plynulé a spolehlivé mixování každý den. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Planetový vstup nad mísou je určen pro šlehací, míchací a hnětací metly, přední pro pomalá silová příslušenství, například mlýnek na maso a zadní rychlootáčkový, kam připojíme mixér. KMM 7Major) a celokovovým tělem (u robotu KMC 0nebo 053).


Mix Kuchyňský robot s příslušenstvím KMXProspero Pokud máte málo prostoru v kuchyni, nebo začínáte dělat první krůčky v oblasti vaření a hledáte jednoduchý robot , který má mnoho funkcí, potom Prospero je pro Vás tím pravým pravým kuchyňským pomocníkem. Free delivery and returns on eligible orders. Kuchyňský robot MAJOR KMM7má funkci elektronického ovládání rychlosti, která mění rychlost a výkon podle objemu a struktury zpracovávaných surovin. Na tento robustní kuchyňský robot se můžete spolehnout za všech okolností. Díky celokovovému tělu Vám vydrží celý.


V základním balení naleznete tři míchací metly – K-metlu na lehká těsta, balónovou šlehací metlu a hák na těsta tuhého charakteru. Således også denne kraftfulde multifunktionelle udgave, der både kan mikse, hakke og blende. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. KENWOOD KMM 7CHEF Premier Small Pack má vo výbave miešacie nástroje.


Elegantný moderný strieborný dizajn s celokovovým telom, tri rýchlostné stupne a množstvo ďalších funkcií radia tento robot k špičke medzi robotmi. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii Roboty. Celokovový krasavec do vaší kuchyně. Sjekk priser på kenwood kmm 7major.


Compare price and the latest reviews from the main major shops in Australia and go for. Includes k-beater, whisk, dough hook and glass jug6. Hledáte kenwood kmm 7major premier ? RobusTní kovový kuchyňský robot na který se můžete spolehnout.


Důležitými pomocníky v kuchyni jsou malé kuchyňské spotřebiče - fritézy, kávovary, kuchyňské roboty, kuchyňské váhy, odšťavňovače, rychlovarné konvice, sušičky potravin, sendvičovače, ruční šlehače, zmrzlinovače, topinkovače, stolní mixéry. Robot je celokovový, včetně převodů a motoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky