čtvrtek 20. srpna 2015

Plastový sud na vodu

Plastový sud na dešťovou vodu 2litrů s víkem a kohoutkem je vyrobený z kvalitního a pevného materiálu. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Všechny jsou ovšem vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE), disponují odolným těsněním a jsou vhodné i pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III.


Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je sud stabilní. Víko má na třech místech zámek, díky kterému ho připevníte k sudu a zabráníte tak případnému odfouknutí.

Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody.


Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Coveris plastový sud na dešťovou vodu s víkem 2l.


Velký plastový sud na dešťovou vodu.

Vhodný pro umístění pod okap, kde do něj nateče čistá dešťová voda, kterou poté můžete využít pro zalévání. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Sud na dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem.


Ve většině případů se jedná o modřínové dřevo. Dřevěný sud slouží také jako dekorace, jeho pořizovací cena je vyšší. Je často nahrazován plastovým sudem, který. Ve víku je sud vybaven otvorem pro. Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout.


Je vyroben z kvalitního ABS plastu, který garantuje vysokou odolnost nejen proti povětrnostním vlivům, ale zejména proti mechanickému poškození. Součástí je víko a kohoutek. Zahradní plastový sud na vodu 500L Plastové nádrže na dešťvou vodu o objemu 5litrů vyrobeny z HDPE (vysokohustotní polyethylen). Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu , kádě na vodu , kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve. Uvedené sudy a kádě jsou skladem.


SUD NA DEŠŤOVOU VODU L. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Okrasné sudy, designové zásobníky, kvalitní. Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí.


Velmi dobře odolává povětrnostním vlivům a UV záření.

Prostorově úsporné řešení díky hranatému tvaru. Pouzity ale super stav. Plastový zelený kulatý sud na dešťovou vodu 2l je ideálním pomocníkem pro zahrádkáře a chalupáře. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení.


Eshop Časžít klade důraz na kvalitu a rychlost dodání. Perfektní kvalita, skvělá cena! Svěřte se do rukou specialisty na dům, byt, zahradu a volný čas. Indigo Water je plastový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky