pátek 28. srpna 2015

Mora ks 952 gw

Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek W. Nízka spotreba rúry patrí do energetickej triedy A. Hlavnou výhodou sporáka je použitie 1 Mora smalt u na hlavných častiach. Smaltový panel si udržuje stálofarebnosť, vysoký lesk, odolnosť na oter a takmer neobmedzenú životnosť. Nadstandardně vybavený kombinovaný sporák značky Mora , který nabízí elektrickou troubu a čtyři plynové hořáky.


V jeho výbavě najdeme i gril či vnitřní osvětlení trouby, díky kterému máte o připravovaných pokrmech dokonalý přehled. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Krom toho u něj určitě oceníte horký vzduch a gril a jištěné plynové hořáky pojistkou STOP GAS.


Překvápí vás svými početnými funkcemi, multifunkční troubou i snadnou údržbou. K vaření jsou dispozici plynové hořáky s bezpečnostními pojistkami Stop Gas. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Zkrátka vše, co si od podobného spotřebiče lze jen přát. Pokud manuál k Sporák komb. K dispozici jsou čtyři plynové hořáky s pojistkou Stop Gas a dostatečně velká trouba.


Díky smaltovanému povrchu některých jeho částí se sporák snadno myje a má příjemný design. Jeho povrchové provedení je v příjemné bílé barvě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Návod k obsluze pro Mora KS 9GW se načte, po ověření, že nejste robot.


Whirlpool ACM 802-NE 4. Přidat komentář Zrušit odpověď na komentář. Fórum k MORA KS 9GW. Uživatelské dotazy a diskuze: Dobrý den rád bych se zeptal zda. Kompletná špecifikácia produktu Mora KS 9GW , porovnanie cien, hodnotenia a recenzie Mora KS 9GW Pridať používateľskú recenziu Mora KS 9GW - Heureka.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Prodám kombinovaný plynový sporák s el. Kombinovaný Mora KS 9GW SPĚCHÁ!


Nízká spotřeba trouby spadá do energetické třídy A. Hlavní výhodou sporáku je použití 1 Mora smalt na hlavních částí. All trademarks and brands are the property of their respective owners. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky.


Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Vhodným pomocníkem do každé kuchyně je kombinovaný sporák Mora KS712GW. Bílé provedení napomáhá tomu, aby spotřebič dokonale zapadl do každé kuchyně.


Dále je jeho hlavní předností úsporný program ECO, díky kterému budete péct s nižší spotřebou energie, a přesto dosáhnete vynikajících kulinářských výsledků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky