úterý 18. srpna 2015

Umyvadlo nábytkové

Pojďte si vybrat nábytkové umyvadlo , které přesně padne na Vaši skříňku. Tato varianta je velice praktickým, ale i nenásilným spojením skříňky a samotného umyvadla. Pomůže Vám i pokud si nejste jistý s jednotným designem.


Umyvadlo nábytkové

Jejich oblíbenost je pochopitelná, umožňují maximální využití celé skříňky. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.


Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products.


Umyvadlo nábytkové

Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Prohlédněte si seznam našich partnerů značky Cersanit v České republice a na Slovensku. Kombinovatelné se spodní skříňkou pod umyvadlo. Možno ho použít jako standardní umyvadlo či jako nábytkové umyvadlo.


Ze standardní nabídky dodáváme skříňky WENGE65Z a skříňky ze série koupelnového nábytku VARIO, kde je možné kombinovat několik barev dvířek. Umyvadlo koupit o objednat u OBI. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá. Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed. Možnost kombinace s nábytkovými nohami.


Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní. Jednoduché a elegantní umyvadlo obdélníkového tvaru s otvorem pro baterii uprostřed. Rozměry umyvadla jsou 55x48x15. Sifon, baterie, vtok ani umyvadlové šrouby nejsou součástí.


Součástí kolekce je umyvadlo k uchycení na zeď, umyvadlová mísa k zabudování do nábytku nebo v polozápustném provedení, stejně tak jako vysoce kvalitní koupelnový nábytek a dvě vany. Keramické nábytkové umyvadlo ELKE vhodné do umyvadlových skříněk THEIA, viz příslušenství -. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Predávame nábytkové umývadlá, WC mísy, závesné wc sety, wc kombi, WC sedadlá, bidety, pisoáre a príslušenstvo k nábytkovým umývadlám. Nábytkové umývadlá online od Merkury Market. Hledáte nové umyvadlo pro vaši koupelnu či jen rohové umývátko na WC?


HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech. Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku, k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková. Závěsné umyvadlo je možné namontovat s podstavcem nebo dekorativním sifonem. Je to klasické a funkční řešení pro každou koupelnu. Takové umyvadlo na pultu, díky čemuž máme více možností interiérového designu v různých stylech.


Umyvadlo nábytkové

SAVA nábytkové umyvadlo 80x46x1cm. SAVA nábytkové umývadlo 65x46x1cm. SAVA nábytkové umývadlo 55x46x1cm. SAND keramické umývadlo 120x50cm, biela, otvory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky