pátek 14. srpna 2015

Prostěradla jersey

Prostěradla jersey

Jersey prostěradla si snadno oblíbíte. Jsou hebká na dotek a nemusí se žehlit. Nabízíme mnoho barev i velikostí, které rychle dodáme k vám domů. Není se čemu divit, tato prostěradla jsou ideálním kompromisem mezi bavlněnou plachtou a froté prostěradly.


Spojuje v sobě odolnost plachty a jednoduchou údržbu, kterou poskytuje froté. Jsou napínací, takže se prakticky přizpůsobí matraci vysoké až centimetrů. Ulehněte na napínací jersey prostěradla z prvotřídní 1 bavlny o vysoké gramáži. Jsou příjemná na dotek, prodyšná, vhodná pro alergiky, jednoduchá na údržbu, dlouho vydrží, nemačkají se. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality.


Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou. Prostěradla jsou vhodná na matrace vysoké až cm. Máte-li atypické nebo vyšší matrace, obraťte se na nás a my Vám ušijeme prostěradla přesně podle Vašich potřeb. Aby prostěradla správně plnila svou funkci, musí na posteli dobře sedět, měla ladit s ložním povlečením a být pro svého uživatele příjemná na omak.


Prostěradla jersey

Nabízíme vám výběr kvalitních prostěradel, mezi která patří bavlněná prostěradla , froté prostěradla a jersey prostěradla. Jsou velice oblíbená, hlavně v letních měsících, kdy dávají příjemný, chladivý pocit. Skvěle se kombinují například s krepovým nebo bavlněným povlečením. Díky hladké pleteniny jersey jsou prostěradla velmi příjemná na dotek, mají dlouhou životnost a nemusíte je žehlit.


Kvalitní napínací jersey prostěradla se všitou gumou nabízíme v mnoha barvách a variantách komfort nebo excellent. V nabídce najdete prostěradla froté, jersey , také nepropustná a hladká. V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén, flanel, damašek a mikrovlákno.


Prohlédněte si nabídku ručníků, také vyšívaných a textilních dortů. Polštáře, přikrývky a potahy na matrace. Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny. Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Jsou krásně měkká a příjemná na dotek.


Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které. Dětská prostěradla mají výšku cm. Navíc jsou velice prodyšná, lehká a nemačkavá. K prostěradlu si nezapomeňte pořídit z našeho širokého sortimentu barevně sladěné ložní povlečení. Při výběru prostěradla rozhodně nedělejte kompromisy, jelikož kvalitní prostěradlo a ostatní lůžkoviny mají vliv na váš spánek a usínání.


Prostěradla jersey

Napínací jersey prostěradlo. Vybírejte si kvalitní česká prostěradla z naší nabídky, která byla vyrobena právě pro vás. Kromě materiálu je možné.


Jde o napínací prostěradla s gumou umístěnou v tunýlku. Bavlna je prodyšná, lehká a 1 přírodní, takže je povlečení vhodné i pro alergiky a osoby s citlivou pokožkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky