úterý 18. srpna 2015

Electrolux jmturbo

Price match promise and next day delivery. See all the product information. Ratings and reviews of. This feature is not available right now. Please try again later.


We were quite impressed at the performance of the lx. Lots of suction still with a turbo power nozzle. Ne preporučuje se usisavanje vode ako vaš usisivač nije namijenjen tome. Vlaga može oštetiti vrećicu i motor usisivača.


Jeho osm metrů dlouhý kabel poskytuje akční rádius až jedenáct metrů, takže nebudete mít problém dostat se kamkoli po bytě. ELECTROLUX Filtr HEPA JetMaxx Turbo JMTURBO. If you accept, anonymous cookies are used to improve our site and services. Third-party content is also used. Some information may be share securely, with trusted partners.


Explore the new generation of leading-edge, luxury kitchen appliances for your home! Free Shipping Available. Všechen prach a nečistoty směřují do kvalitních sáčků S-Bag, které jsou uloženy ve vzduchovém koši Air Basket. Toto spojení zaručuje lepší průtok vzduchu, a s tím spojené řádné plnění sáčků. Poloprázdné sáčky jsou již minulostí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jeho osem metrov dlhý kábel poskytuje akčný rádius až jedenásť metrov, takže nebudete mať problém dostať sa kamkoľvek po byte. Electrolux JMTURBO alternativy - Heureka. Speciálně navržený koš Air Basket umožňuje vysokorychlostní sání. S košem na sáček typu Air je výměna jednodušší a hygieničtější.


Snadné používání - tento vysavač používáte s lehkostí - pře během i po vysávání. Vysoká rychlost odstranění prachu. To je myšlenka JetMaxxu. Optimalizací rychlosti prachu uvnitř celého vysavače jsou prachové částice.


Tento vysávač má na vrecko špeciálny vzduchový kôš pre vysokú účinnosť prúdenia vzduchu, čo znamená, že už nikdy nebudete vyhadzovať poloprázdny sáčok. Navyše aj príslušenstvo tohto vysávača je veľmi bohaté, má turbohubicu i hubicu na tvrdé podlahy. Tento vysavač má na sáček speciální vzduchový koš pro vysokou účinnost proudění vzduchu, což znamená, že už nikdy nebudete vyhazovat poloprázdný sáček.


Navíc i příslušenství tohoto vysavače je velmi bohaté, má turbohubici i hubici na tvrdé podlahy. Innovation, Precision And Purposeful Design. Fill Your Cart With Color today! Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zde se nacházíte: Heureka. Nejlevnější e-shop Nippon CEC - domácí spotřebiče. Zboží za akční ceny, slevy. Je proveden v moderním červeném designu.


Obsahuje speciální vzduchový koš pro vysokou účinnost proudění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky