pondělí 17. srpna 2015

Náhradní díly na digestoře mora

Mnoho ND vedeme skladem. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Nabídka náhradních dílů na sporáky a spotřebiče značky Mora. Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru?


V kategoriích naleznete produkty k Vašim spotřebičům.

Filtry do myček, čerpadla, tělesa topení, řemeny, dveřní zámky, skla trouby, knoflíky, led podsvity, šuplíky na prací prášek. Na všechny námi montované výrobky zajištujeme záruční a pozáruční servis a prodej náhradních dílů. NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ - Odsavače par. V případě vašeho zájmu k objedn.


Aktivní uhlíkový filtr d = 2mm je náhradní díl odsavače par, digestoře Ariston,. Příslušenství k digestořím značky MORA. FAGOR, GORENJE UHLÍKOVÝ FILTR DIGESTOŘE empty.


V našem e-shopu najdete náhradní díl jak na automatickou pračku, myčku.

Dále zajišťujeme náhradní díly do akumulačních kamen, elektrodíly do sporáků a ostatní varné techniky všech značek. Mora Kryt světla digestoře. Kotle MORA -TOP jsou plynové, průtočné, teplovodní kotle spalující zemní plyn.


Filtry Přepínače a moduly Motory Držáky, sklíčka, klapky atd. Náhradní díly na odsavače - digestoře. Všechny digestoře MORA vám umožní oba způsoby odtahů par. Exkluzivně u značky MORA - odtahů. Pouze exkluzivně u značky MORA můžete využít odtahů v jednom odsavači.


Záleží pouze na vás, pro který způsob odtahu se doma rozhodnete. Můžete využít odtahů ven z místnosti nebo provoz recirkulaci. Přepravní služby vám i nadále doručí objednané zboží až k vám domů. Vážení zákazníci, naše prodejna je je pro osobní odběr uzavřena. Na náhradní díly nebo potřeba dokoupit novou nádrž.


Cena 600kč, možná sleva. Olomouci a dalších partnerských výdejních míst (firma TOPTRANS) po celé České a Slovenské republice. Největší e-shop s náhradními díly na žaluzie, sítě proti hmyzu a plastová okna. ZDARMA doprava při objednávce nad 3Kč.


Aby se vám snadno nakupovalo, používáme na webu cookies.

Prodej bílé techniky a náhradních dílů. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky, myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Topná tělesa Žárovky a osvětlení Plechy Přepínače a svorkovnice Termostaty a tepelné pojistky Minutky a hodiny Knoflíky a podložky Modul.


Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží je na objednání. Orientační termín dodání je obvykle cca 5-dní od objednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky