úterý 18. srpna 2015

Pvc prostěradlo

S tímto prostěradlem se nemusíte bát provádět smyslnou nuru masáž na místě, které je Vám nejbližší - Vaše postel. Dostupné v pěti základních barvách (černá, červená, vínová, fialová, bílá). Protože je prostěradlo v černé barvě, působí zajímavě a dotváří atmosféru interiéru. Pořádné fetiš orgie mohou začít!


PVC materiálu je vhodné na méně tradiční erotické hry, ale i masáže. Je určeno pod látkové prostěradlo přímo na matraci, kterou chrání před promáčením.

V místě, které se podehne. Prostěradlo je velmi kvalitní = vysoká gramáž. Na matraci o rozměru 1x cm. Složení: Vrchní vrstva bavlna a polyester, spodní vrstva PVC (polyvinylchlorid).


Pokud máte dotaz týkající se Nepropustný Chránič matrace PVC s froté úpravou 90x20 vyplňte následující formulář níže na stránce. Váš dotaz zodpovíme v nejbližším možném termínu, obvykle v nejbližší pracovní den. Odpověď Vám bude také zaslána na vyplněnou e-mailovou adresu.


Barevná škála je tak široká, že si ke každému ložnímu povlečení vyberete vhodné prostěradlo.

Nyní již nic nebrání tomu, abyste měli dokonale sladěnou postel. Všechna prostěradla mají gumu všitou v tunýlku, což. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou a materiálovou stálost.


Kvalitní nepropustné froté prostěradlo zabrání prosáknutí tekutin na matraci Vašeho miminka. Praní doporučujeme na °C. Kategória: Muž: Hodnotenie: 1hlas: Pridané: 10. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Omyvatelné, neprat v automatické pračce. PVC prostěradlo napínací černé velké.


Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Boční strany prostěradla jsou kvůli prodišnosti pouze ve. Souhlasím se zpracování osobních údajů.


Toto praktické a hygienické prostěradlo s gumou v tunýlku má širokou škálu využití. Chrání matraci před znečištěním Materiál PNSK - Příjemný antialergický froté povrch, ze spodní strany opatřen nepropustnou vrstvou PVC.

Gumy v rozích zabezpečují prostěradlo proti posunu. PVC PROSTĚRADLA - PVC PROSTĚRADLA. Kvalitní česká prostěradla Škodák vyrábíme z kvalitních materiálů s dlouhou životností, barevnou stálostí a vysokou gramáží. V naší nabídce naleznete prostěradla Froté, Froté pro vysoké matrace, Jersey (žerzej), Bavlněná, Bavlněná napínací, Mikrovlákna. Kliknutím na náhled obrázku, zobrazíte jeho originální velikost.


Matracový chránič BRISSE classic 90x2- nepropustné prostěradlo IHNED k expedici Matracový nepropustný chráničje BRISSE 90x2classic je nejlepší alternativa pro domácí pacienty, provozy nemocnic, hotelů, domovů důchodců atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky