středa 31. srpna 2016

Amica zzm 447 e

Amica ZZM 4E Dishwasher. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Dzięki funkcji Mycie Strefowe, działającej w dolnym lub środkowym koszu, zyskujesz możliwość mycia naczyń w przypadku, gdy zapełniony jest tylko jeden z nich.


Pełne możliwości zmywania przy niepełnym. Před připojením myčky nádobí do elektrické sítě a zahájením jejího provo-zu je nezbytně nutné, abyste si důkladně přečetli celý návod k obsluze a montáži. Pokyny, které jsou jeho obsahem, pomáhají předcházet riziků. Je určena pro sad nádobí. Nabídne vám programů vč.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Má kapacitu na sad nádobí a na jedno umytí spotřebuje l vody. Obsahuje mycích programů, senzorové ovládání, odložený start až na hodin. Má také vnitřní LED osvětlení. Disponuje elektronickým ukazatelem nedostatku leštidla a také zvukovou.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Raz ju vyskúšate a už nikdy nebudete chcieť umývať riad ručne. Umývačka je vyrobená v štandardnej bielej farbe s kapacitou až na desať jedálenských súprav. Veľmi praktické vnútorné LED. Elektro - prodej - servis Karel Handšuh.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nechybí klasický program Eco °C nebo krátký program. Program Intenzivní mytí °C perfektně umyje i značně znečištěné nádobí. Ponúkne vám programov vr.


Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Nakúp lacno v pohodlí domova. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Vyšperkujte svoju novú kuchyňu štýlovú vstavanú umývačkou riadu, ktorá dodá vášmu interiéru šmrnc.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! AMICA ZZM 447E kainų palyginimas (pardavėjų 0), atsiliepimai. Kedvenc márkáink betöltése folyamatban.


Az Extreme Digital számára fontos a Vásárlóink és a Dolgozóink testi épsége, ezért tájékozód. Dostupnost na pobočkách. Stránka již není platná, produkt byl vyřazen z nabídky.


Seznam všech spotřebičů, které byly oceněny známkou kvality. Iepērcies interneta veikalā 220. Eiropas Savienības parametri starptautiskā mērogā ļauj salīdzināt ierīces.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Nuomones ir komentarus rašo Pigu.


Lankytojų nuomonių, komentarų, patarimų ir pan. Par mums Privātuma politika Reklāma Veikaliem OCTA KASKO Ātrie kredīti Tops Atsauksmes par veikalu На русском.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky