úterý 2. srpna 2016

Držák lyží na stěnu

Díky tomuto držáku, který se montuje přímo na stěnu , lze uložit až dva páry lyží jen s minimem nutného prostoru. Pro uložení lyží jsou potřeba kusy! Cena je uvedena za kus. V nabídce máme různé typy držáků a háků v odlišných hloubkách. Ať už se montují na stěnu , nebo na strop, vždy splní svůj účel pro bezpečné zěvešení třeba žebříku, kabelu či hadice.


Velmi oblíbený je praktický držák na lyže (pro dva páry) na stěnu , nebo speciální držáky disků kol od auta. Nabízíme Vám nejrůznější typy držáků kol na uskladnění, ať už v garáži, v bytě či venku před domem. Držáky jsou různého charakteru – vybrat si můžete například držák na zeď, na strop či jen tzv. Držák na kolo na stěnu výklopný dvojitý. Sklápěcí kovový držák jízdního kola určený k montáži na stěnu.


Držáky TV na stěnu vám umožní zavěsit televizor na zeď. V případě připevnění televize na stěnu ušetříte mnoho místa, které můžete využít mnohem efektivněji. Díky držáku a televizoru na stěně bude mít místnost moderní nádech. Z naší široké nabídky držáků si vybere opravdu každý. T-drážky nutno objednat adaptér Thule 8- adaptér střešních systémů.


Na držáky kol pro uchycení na zeď nebo strop zavěsíte horská, crossová i městská kola za přední osu, kolo či pedály. Pro pohodlnější sledování televize a úsporu prostoru v místnosti doporučujeme pořídit si jeden z moderních držáků televizí na stěnu. Díky kvalitnímu výrobku a vyspělé televizi získá váš domov modernější vzhled. Své oblíbené pořady si tak můžete vychutnat ve větším komfortu.


Navíc nebudete muset stěhovat nábytek. Stojany, háky a držáky ušetří spoustu místa. Do stojanu krásně zaparkujete kolo, na stropní hák zavěsíte třeba kola dvě.


Vybírejte si Nosiče lyží podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Variabilní systém uložení jízdních kol a lyží. Dodání kompletu v rozloženém stavu. Ramena držáku na lyže jsou potažena protiskluzovou PVC gumou, takže se nemusíte bát o stabilitu jejich uchycení. Rozestup mezi jednotlivými držáky činí centimetrů a celý držák lyží na stěnu je dlouhý centimetrů.


Produkt dodáváme smontovaný, proto vám jeho instalace do zdi zabere pouze pár minut. Nástenný držiak COMPASS Držiak lyží na stenu, na pár:Elegantný a praktický držiak lyží a palíc na stenu Compass. Celokovový držiak je tvorený pevnou základňou, ktorá sa prichytáva na stenu pomocou skrutiek a pogumovanými hákmi na uskladnenie páru lyží a palíc. V našem katalogu najdete věšáky na jízdní kola na zeď či strop, ale máme pro Vás rovněž nástěnný držák pro autobox.


Samozřejmě prodáváme pouze výrobky ze špičkových materiálů, což je zárukou bezproblémového a dlouholetého užívání. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Praktický držák lyží a hůlek s uchycením do stěny. Háky jsou navíc opatřeny gumou, která zabraňuje poničení a zároveň funguje jako protiskluzná vrstva. Montáž držáku se provádí do zdi, pomocí vrutů s hmoždinkami.


Držák lyží na stěnu

DRŽÁKY SPZ - MOTO DRŽÁK KOLA DRŽÁK KOLA ZA PEDÁL. Zboží je skladem na centrálním skladě (e-shopu), kde ho můžeme expedovat ihned. Při objednání do 14:hodin je následující pracovní den zboží doručováno.


Nevztahuje se na náhradní díly a kity. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky