středa 3. srpna 2016

Indukční nádobí tescoma

Sady indukčního nádobí tak ocení každý, kdo si užívá výhod moderního vaření. Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA.


Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti.

Je však potřeba zvolit správné indukční nádobí. Ne všechno nádobí Tescoma je však na indukci vhodné. Indukční nádobí Tescoma je chytrou volbou, která nezklame. Nerezové nádobí , které vydrží.


Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí ? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík.

Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce. Samozřejmostí je sendvičové indukční dno, díky kterému je pánev stejnoměrně rozehřátá po celé ploše. Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Umožňuje použití běžného nemagnetického kuchyňského nádobí na indukčních varných deskách, vhodné pro hliníkové, nerezové, železné, litinové, smaltované, skle.


Můžete si vybrat ze široké škály nádobí – od tlakových hrnců , přes nerezové hrnce, pánve, čajové konvice až po sady nádobí na indukci, které jsou opatřeny extra silným sendvičovým dnem, které zajišťují úsporu energie. Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Prvotřídní nerez jim propůjčuje i další skvělé vlastnosti: jsou imunní vůči pachům a snadno se udržují. Sady nerezového nádobí tak patří k základní výbavě každé moderní kuchyně. Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové.


Tradiční pomocníci i nejnovější vychytávky pro vaření, pečení, stolování a domácnost od TESCOMY jsou českými designéry navrženy tak, aby usnadňovaly každodenní život v kuchyni. Může se stát, že některé, často opravdu velmi staré hrnce, na ní ale fungovat budou. Pokud však nevlastníte sadu poctivých hrnců po babičce, připravili jsme pro vás pár ra jak si vybrat indukční nádobí dle vašich potřeb.


Nádobí je opatřeno 3vrstvým nepřilnavým. Poklici lze odkládat do úchytů, pára stéká zpět do nádobí. Opatřeno extra silným sendvičovým dnem, stupnicí pro snadné odměřování a úchyty z odolného plastu.

Hrnec, pánev i pekáč v jednom – objevte nádobí PRESIDENT Stone, které navždy změní vaše vaření Skvěle se osvědčil na pánvích, a proto jsme ho jako první dali také hrncům,. Co obsahuje Sada nádobí HOME PROFI, dílů? Třináctidílná sada nádobí HOME PROFI představuje prémiovou výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a tři kastroly s poklicemi, dva rendlíky bez poklice a jednoduchý mlékovar.


To vše v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí. Sada PRESTO obsahuje vše, co pro moderní vaření potřebujete. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické, indukční Záruka let.


Praktická sada nádobí patří do každé domácnosti nadšené kuchařky či kuchaře. Díky ní budete mít po ruce vše potřebné ve stejném designu. Nákupem více kusů najednou ušetříte často také nemalé peníze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky