středa 31. srpna 2016

Podložka pod křeslo

Ochranná podložka je transparentní, téměř neviditelná, takže nekazí celkový dojem z místnosti. Se židlí se také snadněji manipuluje. Vyberte si podložku pod křeslo vhodné velikosti a už nikdy na svojí podlaze nenajdete škrábanec! Ochranné podložky pod židle a křesla jsou vyrobeny z vysoce odolného materiálu a jsou určeny pro všechny typy koleček.


Můžete je použít na jakémkoliv typu podlahy - koberec.

Používáte v pracovně kancelářské křeslo nebo židli? Ochraňte podlahu před poškozením a ušpiněním pomocí ochranné podložky. Co je podložka pod kolečkovou židli, k čemu se hodí a jaké existují typy? Vyhněte se poškrábání podlah, koberců nebo skvrn z rozlitých nápojů.


Fotografie použité na tomto webu jsou pouze digitální reprodukcí a mohou se barevně či odstínově lišit oproti originálu. Odstíny barev podlahových krytin, se mohou rovněž lišit od barev originálních při zobrazení na různých monitorech. Nabízíme také stolek na notebook či zásuvkový díl.

S chráničem podlahy KOLON se vyhnete nepříjemným stopám a škrábancům, které mohou vznikat zejména na měkkých podlahách. KOLON je podložka z průhledného tvrdého plastu, která bude vaši podlahu chránit při tahání a posouvání židlí, nábytkových koleček, či před špinavými podrážkami a ostrými podpatky. Zde naleznete ochranné podložky pod židle.


Chrání podlahovou krytinu před poničením, poškrábáním a ušpiněním. Ochrannou podložku pod židli vybírejte dle typu podlahy. Typy podložek pod kancelářské židle se odvíjejí od povrchu, na kterou ji chcete umístit. Speciální protiskluzový povrch k podlaze přilne a zajistí tak. Tato odolná protismyková podložka pod křeslo chrání podlahu před poškrábáním a opotřebováním.


Také pomáhá předcházet hluku a nadměrné pohyblivosti křesla, na místě vyhrazeném pro hru, práci nebo umění. Určená pro tvrdé podlahové krytiny, plovoucí podlahy, parkety atd. Její použití zvyšuje životnost a vzhled povrchu podlahy a koberce.


Zabraňuje tomu, aby kolečka židle zanechali hluboké škrábance. Při výběru podložky pod kolečkovou židli dbejte na kvalitu, jelikož nápadně levná podložka bude mít velmi malou životnost. Všechny z níže uvedených materiál jsou vhodné. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma podložka pod křeslo.


Ušetříte tak čas i peníze.

Pro koberce se doporučuje podložka pod židle o síle mm, kde je spodní strana podložky opatřena stovkami hrotů, které zabraňují podložce v pohybu. Vrchní strana má drobný vzorek,který eliminuje zrcadlový efekt a umožňujetichý a pohodlný pohyb kolečkové židle. Kvalitní podložka na tvrdé povrchy pod kancelářské židle. Než vložíte zboží do pomyslného nákupního košíku, zarolujte až dolů na této stránce, abyste si vybrali tu správnou variantu, kterou doopravdy máte v úmyslu koupit. Pokud máte nějaké dotazy či problémy s výběrem, obraťte se na naše odborníky, kteří Vám rádi a ochotně pomohou.


Podložka Tarpek na koberec - 1x 1cm. Tyto „nopky“ jsou navíc dostatečně vysoké na to, aby zabránili slehnutí koberce v místě, kde je umístěna podložka. Skvrny od kávy nebo vody již nebudou zanechávat nežádoucí stopy na Vaší podlaze nebo drahém koberci. Kancelářské židle a křesla musejí být pro člověka co nejvíce pohodlné.


Proto vám doporučujeme pořídit podložky pod židle, jež se hodí pro všechny typy podlahových krytin, přičemž je chrání před poškozením, poškrábáním i znečištěním, vhodná jak pro kancelářské, klasické tak i. Nepropustná podložka na křeslo má nepropustnou stranu větší než spodní a jak je to sešité dohromady tak nevypadá vůbec hezky, celá zkrabatělá již od pohledu, natož když se na ní sedne. Skontrolujte akciu a cenu, prihláste sa alebo sa zaregistrujte u nás Prihlásenie. Už ste zaslali požiadavku o upozornení o naskladnení produ.


Proč se oplatí používat ochrannou podložku pod židle?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky