čtvrtek 18. srpna 2016

Simax eshop

Simax je obchodní značka sázavských skláren Kavalierglass, které jsou s více jak 1letou tradicí jedním z předních světových výrobců brosilikátového nebo-li varného skla. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Simaxx continuously collects data from buildings e. Kavalierglass která stojí za značkou SIMAX , je předním evropským výrobcem varného skla pro domácnosti i profesionální provozy. Sklovina Simax je z borosilikátového skla a vyznačuje se svojí odolností až do teplot 300°C.

Společnost se může pyšnit 1letou tradici a světovými úspěchy. Za dobu své existence se sklárny podílely na řadě zajímavých projektů. Founded with the aim to provide cost-effective and innovative packaging solutions, Simax Materials Solutions Pte Ltd.


Simax ) services clients from a broad spectrum of industries. Our core products are plastic pallets, plastic containers and pallet boxes which can be customized as required. Vyberte si u specialistů na sklo. Poradíme vám s výběrem kvalitního užitkového skla pro běžné i profesionální použití. Nejvíce nás zajímá české sklo, ale s potěšením do naší nabídky zapojujeme i povedené kousky zahraničních značek.


Free Shipping Available.

Simax českých výrobců nebo ekvivalentních sklovin Duran,. DŮM, DOMÁCNOST – Kuchyň – Pečení – Formy pečící – bábovka sklo 250x1SIMAX – eShop velkoobchodni-ceny. Všechny informace o produktu Kojenecká láhev SIMAX láhve 125ml, porovnání cen z internetových. Praktická skleněná mísa Simax ve čtyřech variantách.


Díky různým velikostem najdete pro tyto skleněné mísy ve vaši kuchyni široké uplatnění. Například na saláty, marinování masa nebo třeba těsto na palačinky. Simax je česká společnos zabývající se výrobou produktů z borosilikátorového skla.


Značka Simax se proslavila hlavně skleněnými mísami na pečení a pekáči. V podnikové prodejně toho najdete však mnohem více. V sortimentu prodejny jsou výrobky Simax z těchto kategorií: nádobí na vaření a pečení, potřeby na servírování a skladování potravin, dětské lahve, vázy, dekorované sklo, technické sklo, laboratorní sklo a soustavy. Internetový a kamenný obchod ELPOS - domácnost. Specialista na prodej domácích potřeb, kuchyňského vybavení a porcelánu.


Dlouholetá tradice, odborné poradenství, spokojenost zákazníků. Kompletní informace o produktech značky Simax - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Simax na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Nejprodávanějšími bongy Simax jsou bongy malé ve velikosti kolem 20cm. Tyto bongy jsou většinou čiré bez potisku, nebo celobarevné v barvách rasta. Malé bongy Simax jsou k dostání za sympatické ceny, na výběr je velké množství zajímavých tvarů.

Mezi bongy Simax střední velikosti můžeme počítat bongy ve velikosti od. Simax Skleněná dóza s těsnícím víčkem l. Skleněný zásobník na potraviny s čirým těsnícím víčkem z tvrzeného plastu. Víčko je opatřeno pryžovým těsněním, které brání přístupu vzduchu.


Zásobník je vyroben z pevné skloviny SIMAX bez příměsí olo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky