pátek 12. srpna 2016

Betonová kuchyňská deska

Beton už pár let vládne světem designu. A nemusí to být jen opravdický beton, ale i jeho věrné napodobeniny. Betonové kuchyňské desky vydrží desítky let. Kuchyňská deska může být klasická z laminátových desek, masivního dřeva, akrylu nebo kamene.


Podívejte se, jak si můžete vyrobit desku z betonu.

Luxusní cementové kuchyňské desky jsou dominantním a originálním prvkem moderní kuchyně. Pokud je celkový koncept interiéru postaven tak, že se betonový monolit pracovní plochy dostane do vhodné rezonance s ostatními prvky interiéru, může betonová pracovní deska vyvolat skutečně výjimečný a luxusní dojem. Industriální vzhled kuchyně nemusí být vždy založen na nerezové pracovní desce.


Pokud nejste zrovna profesionální kuchař a jste fanouškem designu, pak určitě zvažte kuchyňskou desku z betonu. Video pro aplikaci svépomocí. MicroBond je revoluční tenkovrstvá dekorativní ceme.

Ve Švec betonu vyrábíme kuchyně, nábytek, pulty, bary a schodiště z betonu. Prémiové betonové výrobky na míru danému interiéru a vašim potřebám. Obkladové panely a desky koupit o objednat u OBI. Výroba a prodej pracovní, kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Vyrábíme i dřezy lepené či z masivu ze stejného druhu kamene jako pracovní deska.


Spolupracujeme s kuchyňskými studii. Zhotovujeme i kuchyňské desky masivní či desky včetně podlepů. Kuchyňské pracovní desky dodáváme na zakázku včetně zaměření a montáže. Víme, o čem mluvíme, i naše první realizace vypadají stále skvěle, navzdory prakticky dennímu používání.


Nikoho nepřekvapí, že má beton výborné mechanické vlastnosti. Koneckonců žádná bytelná stavba se bez něj neobejde. Proč jej tedy nevyužít na extrémně namáhané pracovní desky do kuchyně?


Pokud totiž něco zaručeně přežije vaši kuchyň, pak je to zcela jistě betonová pracovní deska. Obvykle instalace kuchyňského ostrova vyžaduje prostor.

Z tohoto důvodu jsou vybrané interiéry v naší galerii navrženy v poměrně velkých a prostorných obytných prostorech. Stylová betonová kuchyňská pracovní deska Každá hospodyňka chce mít krásnou, útulnou, pohodlnou a poněkud neobvyklou kuchyň. V mnoha ohledech, někdy docela neočekávané materiály mohou pomoci v tomto, konkrétní desky jsou jen jedním z nich.


Pokud máte zálibu v industriálním vzhledu, nebo hledáte něco, co Vaši kuchyň určitě přežije – jednoznačně je to betonová pracovní deska. VOB- KUCHYŇSKÉ PRACOVNÍ DESKY Z. Vzhled betonu je nezaměnitelný a jeho popularita neustále roste. Jaká je odolnost betonových pracovních desek a jak se udržují.


Před tisíci lety vytvořila příroda nekonečnou paletu barev a vzorů v kameni při jeho formování. Nabídka kamene je proto velice široká a každá vyrobená kuchyňská deska se stává unikátem. Na trhu je totiž hodně dostupných druhů. Abyste si vybrali to nejlepší, podívejte se na typy desek. Dřevěná deska je vhodná do každé kuchyně.


Re: Kuchyňská betonová deska od slev v Pát 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky