středa 17. srpna 2016

Plechovky na prodej

Zboží dodáváme na dobírku, balené na EUR paletách (80x1cm), či přebalené do kartónů (dle velikosti dodávky) prostřednictvím České pošty nebo dopravní služby TOPTRANS. Objednání vlastního dopravce je možné. Zavařovací plechovky jsou určeny k zavařování masa nebo jiných potravin.


Vyberte si z různých profilů - rovné nebo vlnkovité. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Zajišťovací klip na plechovky průměru 99mm. Používá se při ztíženém převozu lakovek s barvami nebo jinými tekutými materiály (kusy na lakovku). Nabízíme různé plechovky s vtlačovacím víčkem, ale také plechové kanystry, kbelíky či lahve.


Všechny plechovky lze využít pro uchování a přepravu barev, laků, kapalných chemikálií a produktů potravinářského průmyslu (pouze s vnitřním lakem). Jejich výhodou je snadné vyprazdňování. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Možnost osobního předání Kolín, Poděbrady, Nymburk, Kutná Hora.


Mohu poslat přes Zásilkovnu za Kč při platbě předem na účet nebo Kč n. Jsou to plechovky z období od devadesátých let z celého světa, limo, pivo - a 5l. Na ceně se dohodneme, určitě. Na rozstřílení vzduchovkou je neprodám ! Prodám jen sběrateli, který ví oč běží. Na prodej je celá sbírka, ne po částech.


Plechovky jsou v nálezovém stavu, nečištěné. Stav jednotlivých kusů je patrný na fotografiích. Pokud budete mít o staré plechové krabičky zájem, kontaktujte mne, prosím, pomocí komentáře na konci stránky.


Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. NEJ NABÍDCE PRODÁM - ULOŽENKA , plechovka vč. Automatický paletizátor s otočnou hlavou, pro rovnání dílů na paletu, programovatelný, jako součást výrobní linky.


V prosinci - lednu bude probíhat demontáž.

Tak uz mam kupce na to moje BMW ale ten typek nechce platit eko poplatek,ze pre to udelame tak,ze ja budu majitel a on provozovatel,ze normalne sepisem kupni smlouvu,ale bude to tak no. A jak by mela ta kupni smlouva vypadat? Stejne jako pri normalnim? Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Provedení hladký nebo vroubkovaný povrch. Abyste více zviditelnili svou firmu, doporučujeme Vám na obal použít. Beer cans - Sběratelské pivní plechovky. Gallony, sety a raritni plechovky.


Tisíce chalup na prodej na jednom místě. U nás si najdete svoji vysněnou chalupu. Nabízíme byty, domy, novostavby, komerční objekty, pozemky, chaty, chalupy a další reality k prodeji i pronájmu.


MJ Final - Barvy-laky- prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky