úterý 9. srpna 2016

Set na šnorchlování

BRÝLE (MASKA):– jedna velikost odpovídá většině tváří– snadné nastavení pomocí otočných rychlonastavitelných přezek– nízký. Set na šnorchlovanie Cressi Kit Matrix (video recenzia Plutvy.sk). Maska na šnorchlování v balení společně se šnorchlem ve zvýhodněném setu.


Balení brýlí a šnorchlu s výdechovým ventilem se hodí pro vaše pohodlné šnorchlování. Trojdílný set masky, šnorchlu a ploutví je zabalen s praktickém obalu. Skvěle se hodí na leteckou dovolenou.

Set se zkládá ze tří částí. Maska, šnorchl a ploutve, nebo jen maska a šnorchl. POTÁPĚČSKÁ MASKA (nesprávně také potápěčské brýle) je součást základního vybavení potápěče nebo šnorchlaře. NORCHL, také dýchací trubice, umožňuje při plavání na hladině držet hlavu pod vodou a přitom normálně dýchat.


Proto si dobře prohlédněte šnorchl v sadě: může být vybaven vlnolamem zabraňujícím pronikání vody či vypouštěcím ventilem na vypuštění vody ze šnorchlu po ponoru. Kvalitní maska (brýle) a šnorchl jsou základem celé výbavy na šnorchlování. Do masky z naší nabídky neteče a taky se nemlží, protože vám poradíme jak jí ošetřit antifogem.


Masku na šnorchlování volte s velkými zorníky pro maximální rozhled.

Rozhodně by vás neměla nikde tlačit. Celoobličejová maska Agama a ploutve Cressi LIGHT. Díky těmto ploutvým nebudete při šnorchlování tolik namáhat nohy a můžete si tak poho. Sháníte vybavení na dovolenou?


Určitě vyzkoušejte celoobličejovou masku Easybreath na šnorchlování nebo masku na šnorchlování v kombinaci se šnorchlem a ploutvemi. Vybírejte z široké nabídky potápěčských potřeb a užijte si dovolenou u moře s novou výbavou na potápění! Samostatné potápěčské masky (brýle) a šnorchly využije začátečník i středně pokročilý potápěč. Sety brýlí se šnorchlem jsou pak primárně určené pro začátečníky a malé potápěče. Brýle Jsou tou nejdůležitější pomůckou pro šnorchlování , neboť se bez nich nemůžeme obejít.


Pokud si nasadíme masku na obličej a jemným nádechem vytvoříme podtlak, měly by nám pevně orámovat oči a nos. Je velice důležité, aby nám brýle držely na hlavě jen s malou pomocí pásku, neboť by neměl být příliš utažený. Kvalitní šnorchlovací sety v kombinaci šnorchlovací brýle nebo celoobličejová maska a ploutve na šnorchlování. Odeslání do druhého dne.


Dětský neopren, teplý surfařský, zip funkční, ve velmi dobrém stavu. Na dítě 4-let - přeměřte! Uvedená velikost 26´´, od krku k rozkroku 4 boky cm.


Případně další rozměry přeměřím.

Silikonové bezrámečkové brýle Visionflex LX Technisub spadají do řady Sport. Mares Set X-One Marea - je zvýhodněný set pro šnorchlování u moře. Obsahuje univerzální ploutve, které můžete nastavit na různou velikost nohy.


Ploutve jsou v moři zákla výrazně vám pomohou v překonávání vln nebo v plavání do hloubky. Celý set je dodáván v praktickém cestovním balení. Brýle Visionflex LX : Nový model silikonových bezrámečkových brýlí Visionflex LX spadá do řady Sport. Potápěčské vybavení v ochranném boxu.


Na šnorchlovanie vám úplne postačí šnorchlovací set , teda maska na šnorchlovanie a šnorchel. Ak k nim pridáte plutvy, jedná sa o tzv. ABC výstroj, s ktorou môžete s minimom úsilia úspešne a pohodlne šnorchlovať.


Dobrý hotel na šnorchlování je i Aurora Oriental Bay Resort. Tady stačí přejít silnici a jste na pláží, na pravo od ní je po asi metrech v moři útes, kde se toho dá vidět skutečně hodně, i želvy. Cenově nevím, jak přesně se aktuálně tyto hotely pohybují a záleží hlavně na termínu, který byste chtěla.


Sada obsahující ploutve, masku a šnorchl pro uživatele, kteří začínají se šnorchlováním. Sada na šnorchlování složená z ploutví, masky a šnorchlu v praktickém obalu pro snazší přenos. Ideální sada na první objevování podmořského světa.


Vydejte se prozkoumat podmořský svět!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky