úterý 2. srpna 2016

Test kuchyňských robotů 2015

Abychom vám usnadnili výběr, připravily jsme pro vás test kuchyňských robotů ve kterém se jednoduchou formou dozvíte, které kuchyňské roboty se umisťovali na předních příčkách českých a německých testů, stejně jako na seznamu nejlepších prodůktů samotných spotřebitelů. Dnes už na trhu nájdete modely, ktoré sú odolnejšie a výkonnejšie ako iné. Nejlepší a nejprodávanější roboty. Recenze, test a rady jak vybrat nejlépe hodnocený kvalitní - Sencor, Bosch. Nechybí bohaté příslušenství.


Kvalitní zpracování přístroje a stylový moderní design plus bohatá výbava a bezpečnostní prvky, jako je ochrana proti přetížení a pojistka opětovného zapnutí řadí tento kuchyňský robot mezi nejoblíbenější model mezi uživateli. Existují typy konstrukce kuchyňských robotů. První je poháněn zespodu, kdy na nástavec seshora nasadíte nádobu se surovinami. Tento typ je však méně častý, protože se hůře myje a navíc ubírá místo v nádobě.


Oblíbenějším je druhý typ, který je založen na principu sklopného ramene. Kuchyňské roboty do pěti tisíc korun tvoří poměrně početnou skupinu. Jde o jednodušší přístroje, u nichž je hlavním kritériem jejich nízká cena. Počet testovaných produktů: 17.


Největší pozornost jsme při testování kuchyňských robotů s ramenem upřeli k jednotlivým funkcím – jmenovitě hnětení různých druhů těsta, šlehání vaječných bílků a šlehačky nebo přípravě majonézy. Nevýhodou některých modelů je, že se špatně čistí, jsou těžké nebo hlučné. Najväčšiu pozornosť sme pri testovaní kuchynských robotov upreli na. Jaké funkce nabízejí a jaké jsou rozdíly v kvalitě těchto přístrojů, zjišťovali v redakci časopisu Test. Příkon je u kuchyňských robotů jedním z nejdůležitějších technických parametrů.


Závisí na něm například rychlost nebo maximální možné množství surovin v nádobě. Obecně se dá říct, že čím vyšší číslo, tím kvalitnější. Poměrně běžnou věcí je využití robotů pro přípravu různých míchaných koktejlů, přičemž některé modely disponují nádobou určenou pro tento účel.


Test kuchyňských robotů 2015

U kvalitních kuchyňských robotů jsou to nerez nádoby, obvykle doplněné uchem či tvarovaným okrajem, abyste mohli bez sebemenšího problému s nádobou manipulovat a přenášet jí tam, kam zrovna potřebujete. Jak se v tom všem zorientovat? Aby se kuchyňský robot nestal jen překážejícím kusem v kuchyni, ale byl Vám skutečným všestranným pomocníkem v přípravě surovin, poraďte se s naší databází výsledků. Nabídka kuchyňských robotů je dnes velice pestrá. Stačí si prohlédnout pár modelů a rychle můžete být zmatení.


Všechny nabízí nespočet funkcí, přídavných modulů a technologií. VELKÝ TEST KUCHYŇSKÝCH ROBOTŮ od „Kuchařinky“ Petry Novotné Bloggerka Terka 16. Každý bude jej využívat pro jiné práce. V nabídce najdete širokou škálu nejrůznějších výrobců kuchyňských robotů. Kitchenaid – výrobce patří, ve výrobě kuchyňských přístrojů, mezi legendu.


Pomohlo vám naše hodnocení nejlepších kuchyňských robotů ? Podělte se s námi o vaše pozitivní i negativní názory na náš žebříček nebo přidejte rovnou recenzi na vámi používaného robota a pomozte ostatním nakoupit to nejlepší. KENWOOD – Tato britská značka je tahounem v oblasti kuchyňských robotů a odšťavňova. Test tyčových (ponorných) mixérů. Na hmotnost i cenu má vliv mimo jiné právě i použitý materiál. Vybírat můžeme z robotů s plastovými součástmi, nebo z těch z velké části vyrobených z nerezavějící.


Ten vyjde cca na 15 0Kč a mezi uživateli jde o jeden z nejoblíbenějších robotů vůbec. Alespoň podle diskuzí, recenzí, hodnocení a zkušeností. Nabízíme unikátní nabídku kuchyňských robotů od značek Bosch, Electrlux, Eta, Kenwood a další.


Z pohodlí vašeho domova a za úžasné ceny. Jmenuji se Petra Novotná a nejsem vyučená kuchařka, nejsem ani novinářka, ale jsem opravdová osoba s láskou k vaření. Jo a vlastně jsem hlavně máma, fotografka a teď už i blogerka a autorka knihy Vaříme s dětmi pro děti. Speciální funkce kuchyňských robotů. Některé kuchyňské roboty disponují užitečnými technologiemi.


Pojistka proti spuštění zabrání náhodnému spuštění mixéru. Kuchyňský robot se nezapne, pokud je některá jeho část špatně nasazena, nebo nejsou použité všechny díly. Přinášíme recenze těch nejlépe hodnocených (nejlepších) myček nádobí na našem trhu vč.


Testy a recenze televizorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky