středa 10. srpna 2016

Porkert mlýnek na ovoce

Pamatujete ten spolehlivý litinový mlýnek , kterým mlela vaše babička ořechy na vánoční cukroví? Kruhadlo na zelí JIZERAN. Mlýnek TRE SPADE na rybíz a jiné drobné ovoce. Nástavce na lisování drobného ovoce a strouhání TRE SPADE - na mlýnek na maso č. Jen u nás dokážeme vyrobit nezničitelný mlýnek , který vám zůstane navždy, jeho jednotlivé díly do sebe perfektně zapadají a vy při každém otočení kličkou cítíte, že všechno funguje, jak má.


V balení řezná deska s otvory o průměru mm. Tento mlýnek opravdu mele a vyrábí se již více než 1let. Můžete jej znát z domácností vašich babiček, je stále stejně kvalitní a robustní. Dávno před vynálezem elektrických odšťavňovačů měly naše prababičky šikovného pomocníka, a to mechanický mlýnek na odšťavňovaní ovoce.


Namelte si kvalitní maso na poctivém ručním mlýnku, který mele plynule a vydrží vám řadu let. Nezbývá než ho zkusit a můžete si pochutnávat na domácí sekané, hamburgru, tataráku či paštice. Nejmenší mlýnek na maso značky PORKERT - hodí se do běžných menších domácností. Porkert export-import s. Umelou maso, ale i cibuli nebo housku.


Porkert mlýnek na ovoce

V profesionální kuchyni nesmí chybět pořádný mlýnek. Náhradní díly lze rovněž získat prostřednictvím našeho e-shopu. Máte rádi domácí sekanou, hamburgery nebo lasagne? Kromě masa pomele také česnek, zeleninu, ovoce nebo strouhanku.


O vánocích na něm připravíte i oblíbené vanilkové rohlíčky - stačí dokoupit nástavec. Díky litině je robustní a má dlouhou životnost. Mlýnky mají certifikát zdravotní nezávadnosti, jsou povrchově upravené silnou vrstvou potravinářského cínu.


Porkert mlýnek na ovoce

Mimořádně vysoká životnost. Cenový alarm Rádi vás budeme informovat o snížení ceny pod Vámi zadanou částku. Příjem internetových objednávek zůstává nepřerušen.


Odšťavňovací mlýnek na ovoce samostatně, balení ks. Zajistěte si vitamíny bez konzervačních látek či barviv. Prodej mlýnku realizujeme do hodin po celé ČR balíky.


Porkert mlýnek na ovoce

This feature is not available right now. Please try again later. Originální mlýnky na maso PORKERT a příslušenství. Vybavení do vaší kuchyně. Tradiční i moderní kuchyňské potřeby.


Elegance ve vaší kuchyni. Vtipné a originální dárky. Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání různých surovin. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů mlýnek na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty mlýnek na ovoce - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Našli jste starý mlýnek , ale. OPATŘENÍ: Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky