pondělí 15. srpna 2016

Litinový kastrol

Inovovaná technologie Chistera umož. Velmi masivní a odolné provedení. Ideální pro dušení masa, přípravu guláše atd.


Klarstein Hotrod Masterplan, sada litinových hrnců, dílů, BBQ, litina. Kastrol s poklicí vyrobený z kvalitní litiny se smaltovaným povrchem. Litina velmi dobře akumuluje a rozvádí teplo, díky smaltovanému povrchu můžete použít jen minimální množství tuku. Velký oválný litinový kastrol s poklicí z kvalitní litiny pro různou tepelnou úpravu mnoha druhů potravin. Detail produktu Do obchodu.


Kč Emile Henry Delight keramický kastrol na indukci se samopodlévací poklicí,. BERGNER Hrnec z litého hliníku l se skleněnou pok. Staub litinový kastrol s poklicí.


Litinový kastrol

Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Smaltované litinové nádobí. Litina je jako materiál pro pánve, hrnce a pekáče jedním z historicky nejoblíbenějších.


Na litinovém nádobí vařily už naše babičky a řada z nás má jeden nebo dva kousky doma ještě z této doby. Hrnec lze použít na všechny typy ohřevu včetně indukce i do každého typu trouby. Může se mýt v myčce nádobí. Oválný litinový pekáč s víkem vyrobený v ČR.


Litinový kastrol

Uvnitř má typický modrý smalt. Silný plech pro skvělý rozvod tepla. Jsou vhodné na všechny tepelné zdroje i na indukci. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vhodné na všechny typy vařičů, do trouby a do myčky na nádobí. Součástí kastrolu je poklice. Dodává se s praktickou poklicí na cezení, která má na na jedné straně otvory pro cezení těstovin a na druhé pro cezení rýže.


Nádobí je kompatibilní se všemi druhy varných desek včetně indukce a lze v něm i zapékat v troubě. Možná se vám při slovním spojení litinový kastrol vybaví bytelný hrnec, ve kterém kdysi vaše babička nebo maminka vařila oběd pro celou rodinu. Dnes se litinové nádobí opět dostává ke slovu, neboť je vysoce odolné a univerzálně využitelné. A pokud použijeme kvalitní litinový kastrol Skeppshult, bude ohřev ještě značně rychlejší, rovnoměrnější a využití tepelné energie mnohem účinnější, tak prostě prvotřídní litina funguje. Litinové varné nádobí má také mnoho výhod.


Není kastrol jako kastrol. Podle objemu připravovaných surovin a jejich typu je vhodné zvolit odpovídající velikost a tvar. Jedná se o nejklasičtější a několika generacemi ověřenou povrchovou úpravu, která je vytvrzená při velkém žáru a představuje prakticky nezničitelné spojení minerálních částic s holou litou ocelí.


Materiál: litina, smalt. Prodávame Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Soupravy na guláš, Zabíjačkové soupravy, Grily, Grilovací pánv. Free Shipping Available.


Check Out Petrol Resistant Sealant on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky