úterý 30. srpna 2016

Kvalitní ručníky

Kvalitní ručníky a osušky v kouzelných barvách. Ručníky , osušky ARION. Barevné froté ručníky a osušky Arion. FASHION ROUND ručníky , osušky.


Kvalitní ručníky

Jak poznat kvalitní ručníky a osušky? Prvním a zásadním faktorem, jak poznat kvalitní ručník, je samotná cena. Pokud je cena ručníku ve srovnání s ostatními nabídkami příliš nízká, bude se v jednat o nekvalitní ručník. Nabízíme velkou škálu produktů, ať už hledáte klasický ručník do dílny nebo luxusní bambusový ručník do Vaší koupelny.


Nabízíme Vám mnoho velikostí a barevných variant, takže věříme, že u nás naleznete. V nabídce froté ručníky , bambusové, z mikrobavlny, organické ale také z modalu. Takové jsou ručníky , které vám chceme v e-shopu Soft Cotton představit. Díky pestré škále barev si vhodný ručník do koupelny vybere vskutku každý, i ten nejnáročnější zákazník.


Kvalitní ručníky

Nejen pro Váš útulný domov nabízíme široký sortiment ručníků, osušek, velké saunové osušky i kilt, heboučké župany, plážové osušky, koupelnové předložky i. Veškeré luxusní osušky, ručníky a župany máme v naší kamenné prodejně skladem v Praze - Kobylisích. Tyto ručníky jsou vyráběny za pomoci nových technologií. Jednotlivé smyčky froté jsou tvořeny z mnoha vláken kvalitní příze a díky tomu je dosažena vysoká savost, rychlé sušení a hebkost. Právě tady na vás čekají hřejivé a měkké froté ručníky v četných barevných provedeních, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.


Každý ručník je vyrobený z česaných přízí a zajišťuje perfektní měkkost a savost. Vybírejte z široké škály atraktivních designů, které dokonale ozdobí vaši koupelnu. Veratex - český výrobce povlečení a prostěradel.


Představujeme nabídku vysoce kvalitních ručníků a osušek, vyrobených z oblíbeného froté materiálu. Okraje ručníků a osušek jsou začištěny pevným švem. Mezi základní vlastnosti těchto ručníků patří nepochybně jejich pevnost, ale i hebkost při dotyku s pokožkou. Součástí naší nabídky jsou i pevné hotelové ručníky s nižší smyčkou a hustou tkaninou. V naší nabídce najdete luxusní ručníky a osušky z mikro bavlny, vysoce savé bambusové ručníky a osušky a také velmi praktické ručníky a osušky z česané bavlny.


Mnoho obchodníků totiž nabízí ručníky s názvem bambusový a přitom neobsahují z daleka ani podíl bambusových vláken. Známka opravdové kvality je použití nejméně bambusového vlákna, které se doplní o kvalitní 1 bavlnu. Naše ručníky jsou rozděleny do tří kategorií: BASIC, PLUS a GOL abyste snáze nalezli ručník vyhovující vašim potřebám. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc! V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky.


Kvalitní ručníky

Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Froté se někdy označuje za tzv. Při tkaní vznikají totiž smyčky, jež se tyčí do prostoru.


Látka vzniká ze 1 kvalitní bavlny, což v kombinaci se smyčkami umožňuje nesmírnou savost, hebkost. Nabízíme kvalitní ručníky a osušky do práce i do vaší koupelny v mnoha barevných provedeních. Potřebujete rychleschnoucí ručník, bambusové ručníky , froté ručníky nebo ručník z mikrovlákna? Nabízíme ručníky , do dílny a na zahradu, vyrobené tak, aby byly odolné a praktické. Jednobarevné, vícebarevné ručníky a osušky.


Velká škála barevných odstínů a elegantních bordur rozzáří prostor Vaší koupelny. KLASIK nabízí velmi savé froté výrobky s vysokou trvanlivostí ze 1 bavlny. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. Vyrábíme kvalitní povlečení, ložní prádlo a prostěradla.


Ložní povlečení dodáváme v materiálech jako je bavlněné povlečení, krepové povlečení, flanelové povlečení a saténové povlečení. V našem bohatém sortimentu najdete i dětské povlečení na velkou postel, tak i pro ty nejmenší do postýlky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky