středa 3. srpna 2016

Rohová police do sprchy

Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police , závesné police na dvere aj do sprchy , samodržiace poličky si vyberte na FAVI. Vyberte si kúpeľňovú policu, aby ste mali Vašu kozmetiku stále po ruke.


Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Stačí si jen vybrat tu pravou pro váš byt či dům.

Rohová polička do sprchy na samo-rozporné tyči z nerezové oceli. Bez použití šroubu pohodlně upevníte teleskopickou tyč do nevyužitého koutu Vaši sprchy. Drátěný program Optima zahrnuje univerzální doplňky vhodné do každé koupelny či kuchyně. Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné. Praktická rohová polička o velikosti 220x220xmm, má v domácnosti praktické využití, například při skladování kosmetiky.


Sapho SMART rohová police do sprchy , 170x30x170mm, chrom. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Moderní provedení sprchové či koupelnové police bez nutnosti vrtání.

Lze si vybrat police podle délky tyče v rozpětí od do 2cm. Drátěné rohové poličky do sprchového koutu jsou dobrým příkladem nadčasového designu - rohová polička zajistí narozdíl od těch klasických bez zvýšeného okraje, že z ní nic nepadá a nekácí se, šampón a mýdlo je vždy při ruce a přitom nepřekáží. Poličky do sprchy si môžete vybrať drôtené, v ktorých nestojí voda alebo sklenené či plastové.


Police nabízíme v barvě stříbrné a barvě bílé. Pripevniť ich môžete na stenu s pomocou prísaviek, teda bez nutnosti vŕtať alebo klasicky navŕtaním do steny. Rovná police do sprchy. Teleskopická rohová police do koupelny, lesklá. Dvojitá rohová police do sprchny.


Pomerne rychla montaz, treba sa “trafit” do potrebnej dlzky od podkladu po strop. Drzi dobre, bala som sa,ze drziak bude labilny ale nie je:) Jednotlive police su polohovatelne a su upevnene na tyci pomocou malych silikonovych “dorazov” na ktore policka “dopadne”. Horúca sprcha vás dokáže skvele uvoľniť, no ak je naokolo neporiadok, pohoda sa ľahko vytratí. Vtedy prichádzajú na pomoc naše doplnky do sprchy.


Vyskúšajte rohové police , košíky či závesné diely, do ktorých môžete umiestniť všetky šampóny, kondicionéry a mydlá. Nájdete ich on-line alebo v obchodnom dome. Kvalitní teleskopická police do sprchového koutu i prostoru vany Součástí dodávky: -teleskopická tyč, vyrobená z nerezové hliníkové slitiny -přiložené plastové police (25xcm), možno dokoupit dal.


Díky praktičnosti kousků této značky vznikají království, kde chaos a nepořádek nemá šanci.

Bez viditelných šroubků – díky skrytému kování. Pochromovaný povrch je pevný a odolný vůči korozi. Můžete doplnit dalšími výrobky ze série KALKGRUND. Se sérií doplňků SMART budete mít vždy po ruce vše, co potřebujete. Tyto výrobky jsou vyrobeny z materiálů, u kterých je zaručeno, že Vám budou dlouhodobě sloužit k Vaší plné spokojenosti.


Prodloužená záruka je toho důkazem. Trojúhelníková police do sprchy bez vrtání. Nástěnná dvoupatrová rohová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné.


Krásná a vyladěná koupelna? Díky své nadčasovosti jsou kousky ideální do všech typů a stylů koupelen. Jestli si tak trápíte hlavu, jaké doplňky by nejlépe ladily s vaší koupelnou, toto je skvělá volba. Všechny materiály poliček do koupelny jsou upraveny tak, aby se daly lehce čistit a udržovat.


Když si vyberete poličku, která okouzlí vaše srdce , nechte se rovnou inspirovat kolekcí daného výrobce pro zbytek vybavení koupelnových doplňků - v koupelně se poté bude krásně vyjímat jedna linie stejného designu příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky