středa 10. srpna 2016

Neviditelné police

Neviditelné police na knihy máme opět skladem! Pokud hledáte originální a přitom praktický doplněk pro Váš interiér, pořiďte si naši neviditelnou polici na knihy! Police je samozřejmě reálná (viditelná), po přidělání na zeď a doplnění knih však zcela zmizí a nebude interiér pokoje nijak narušovat.


Police na knihy, která po montáži na zeď není vůbec vidět. Položené knihy na polici budou vypadat, jako že levitují na stěně.

Tímto způsobem uděláte na Vaše návštěvy zaručeně kouzelný dojem! Součástí balení jsou vruty i hmoždinky, pošleme Vám tedy kompletní sadu pro uchycení na zeď. Knihy se dají ukládat různými způsoby, pokud však máte rádi své oblíbené tituly při ruce a láká vás zařízení interiéru, které je jedinečné a doslova dech beroucí, pak začněte právě netradičním místem pro vaše knihy. Závěsné police Volinois z e-shopu MT-nábytek. Po montáži police na zeď a doplnění knih polička zcela zmizí a knihy budou.


TEEBooks systém, spĺňajú abstraktné moderné sochárstvo v minimalistickom meradle. Police nie sú určené len na knihy alebo časopisy, rovnako tak dobre ich môžu. To je také důvo proč předměty, které jsou na nich uložené, skvěle vyniknou.

Otevřete spodní klopu knihy, kterou chcete na polici vystavit a pod policí ji zahákněte na malé háčky po obou stranách kořene neviditelné police. Polici následně do knihy shora zavřete. Následně můžete na spodní knihu vrstvit další a další až do únosnosti police. Kvůli zpřehlednění celkové nabídky produktů v nákupní sekci Policové konzoly, držáky se tato rozpadá ještě na několik dílčích úrovní - nyní se nacházíte v té části katalogu, ve které jsou zobrazovány pouze Držáky police. Police nejsou určeny jen na knihy nebo časopisy, stejně tak dobře je mohou vyplňovat CD.


Jak si postavit poličky. Police a regály jsou jeden z nejužitečnějších kusů nábytku ať už v kanceláři, nebo v domácnosti. Můžete je využít na knihy, dekorace, kuchyňské náčiní, fotografie, zkrátka co vás napadne. Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry.


Seženete u nás také závěsné podpěrné konzole nebo úhelníky, v odlišných barevných odstínech a různých velikostech. Pak můžete vyvrtat díru o chlup větší, koupíte si kovovou kotvu a do ní zašroubujete závitovou tyč. Po aplikaci chemické malty máte ještě minutku na to, abyste kotvu s trny ve zdi usadili tak, aby trny přesně zapadly do otvoru v hraně police , vysvětluje Červenka.


Nástěnné police dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory, které pojmou spoustu věcí. Máme police různých stylů, koordinovaných se zbytkem našeho nábytku, a různých velikostí. Některé police si navíc můžete seříznout na délku, jakou potřebujete, a police se vám tak vejde, kamkoliv budete.


Jejich subtilní, ale pevná kovová konstrukce vyvolává iluzi knih postavených přímo na sebe.

Jsou to tak pouze knihy, které vytváří originální designový prvek vhodný do jakéhokoli interiéru. Vyskládejte si svou knihovnu jednoduše na stěně, bez dodatečných kusů nábytku. Vášniví čtenáři se často setkávají s problémem, kam své papírové miláčky uložit. Knihovničky jsou přeplněné, veškeré police taktéž, mnohdykrát se knihy povalují po celém obyvatelném prostoru bez ladu a skladu, protože je jednoduše nemáme kam položit.


S tím je ovšem konec, přicházejí neviditelné police na knihy! Parametry skutečného provedení jsou obsaženy v názvu a popisu produktu. V tejto kategórii nájdete všetko pre uchytenie políc na stenu alebo do korpusu - podperky sklenených políc, lamina, drevotriesky, masívu, plastu, skryté nosiče políc na zavŕtanie do korpusu, rôzne dĺžky konzol, sklopné konzoly, veľké, malé a stredné dekoratívne držiaky políc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky