čtvrtek 18. srpna 2016

Nůž na zeleninu

Nůž na zeleninu

Nože na zeleninu mají krátké a velmi špičaté ostří. Opravdu užitečný nůž , který využijete v kuchyni každý den. Ideální na čištění a krájení zeleniny a ovoce.


Nůž na zeleninu má ostrou špičku a kratší délku čepele. Je vynikající pro drobné práce s menšími kusy ovoce, zeleniny nebo pro vykrajování paprik. Objednané zboží do hod. Zasilkovna (Z-Point) Zboží předáváme na podací místo Z-Point jednou denně v pracovní dny. Rukojeť je vyrobena z černého plastu.


Laserem testovaný úhel řezu, který zaručuje dlouhodobě zachovat ostré hrany. Vhodné při činnostech, které vyžadují přesnost, jako např. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí. S nožem na ovoce a zeleninu nakrájíte pohodlně i plody s tuhou slupkou a měkkou dužinou, třeba rajčata nebo papriky.


Nůž na zeleninu

Nerezové čepele nožů na ovoce a zeleninu mají profilované ostří zakončené vidličkou, kterou nakrájené plátky snadno naberete a přemístíte. Můžete s nimi krájet a porcovat zeleninu i ovoce, okrajovat, loupat, ale také například vyřezávat jedlé dekorace, to se hodí na zahradní oslavy, párty nebo svatby. Ostrá špička slouží pro vykrajování kazů. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Představení kuchyňského nože na zeleninu značky Güde Solingen. Ručně kovaný nůž a polymerovou rukojetí pro krájení zeleniny a drobné práce v kuchyni.


V naší nabídce naleznete nože od předních německých a francouzských výrobců, kteří kladou důraz na design i funkčnost. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenzí. Malý a lehký nůž řady Four Star od Zwilling J. Henckels s čepelí dlouhou cm. Všestranný pomocník při přípravě a zpracování ovoce a zeleniny. Wüsthof z nožířského města Solingen.


Od levných nožů s barevnou rukojetí po luxusní kované nože s dřevěnými střenkami. Kuchyňské nože s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost. Hodí se pro čištění či řezání zeleniny a ovoce, využijete jej také například pro čištění hub. Kvalitní nože na zeleninu jsou pro vaření základem. Japonský zavírací nůž (s bezpečmostí konstrukcí) na ovoce a zeleninu z nerezové oceli (stainless steel ) 18-oranžový.


Velmi o strý zavírací nůž je vhodným pomocníkem na loupání brambor, zeleniny a ovoce všech druhů. Limitovaná edice nožů Mikov zakalených metodou Martfrost! Ocel zakalená touto metodou má vyšší tvrdost a odolnost proti opotřebení.


Nůž na krájení zeleniny patří k nejčastěji používaným nožům v kuchyni, a proto byste si měli pořizovat nože, které mají velmi kvalitní ostří a správný tvar. Classic vhodný na zeleninu a bylinky WÜSTHOF. Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky