úterý 30. srpna 2016

Pračka whirlpool

Pračka whirlpool

Get Whirlpool Spare Parts. Free Shipping Available. Looking For Whirlpool ? Kvalitné automatické práčky Whirlpool s technológiou zmysel. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet!


Inteligentné programy a funkcie, moderný dizajn, dostatok priestoru. S Whirlpool poznáte rozdiel. Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Zhora plnené práčky Whirlpool s technológiou zmysel. S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Společnost Whirlpool CR, spol.


Bližší informace o záručních podmínkách naleznete zde. Prodlužte záruku u svých spotřebičů díky programu INFINITI: Vaší záruku na měsíců si můžete rozšířit na 5letý plný servis a nebo 8letou záruka na náhradní díly. Doručujeme aj počas víkendu. Automatické práčky WHIRLPOOL na Alza. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. V tejto práčke vyperiete bielizeň šetrne a úsporne. Vďaka senzorovej technológii 6. Neviete ako vybrať tú najlepšiu práčku?


Pračka whirlpool

Kompletné POROVNANIE a víťaza najdete TU. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Důvodů, proč pračka neždíme, může být hned několik.


Nejčastěji je to ucpanou výtokovou hadicí, přetížením nebo mechanickou závadou. Nejprve zkontrolujte hadici. Nikdy nevkládejte do bubnu pračky více prádla, než je kapacita uváděná výrobcem. Nabízí řadu inovativních technologií, špičkové funkce i elegantní a sofistikovaný design v bílé barvě.


Na výběr máte velmi praktický Antibakteriální program, díky němu se zničí bakterie a zaručí dezinfekce prádla, nebo oblíbený program pro rychlé praní do 15minut. Electrolux PerfectCare 7EW7W368SI je vybavena systémem DualCare, který detekuje typ tkaniny a hmotnost náplně, a poté upraví teplotu a pohyb bubnu pro nejlepší péči. Manuálně můžete nastavit také počet otáček, což se hodí třeba tehdy, když perete velmi jemné prádlo. Inovatívna technológia ZEN nahrádza tradičný remeňový pohon za vysoko výkonný trakčný motor, ktorý otáča bubon priamo.


Tento údaj môžete považovať za priemer. Bohato pokryje požiadavky 4-člennej domácnosti. SLIM pračky, které se hodí všude tam, kde nemáte dostatek místa pro spotřebič v klasické velikosti, do hloubky má totiž pouhých centimetrů, takže je dokonalou volbou do malých koupelen, případně k zabudování do kuchyňské linky. Přestože je to menší verze, kapacita bubnu je i tak kg prádla.


Pračka whirlpool

Navrhnuté pre Eternity. Zabudnite na zatuchnutú bielizeň, ktorú ste zabudli vybrať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky