středa 10. srpna 2016

Aquastop hadice

Free Shipping Available. The words aqua, and stop, are used by a variety of companies covering different products. Damp, Condensation, Mould and Waterproofing problems. Zařízení AQUASTOP : A - elektromagnetický ventil, C - vstupní hadice B - ovládací kabel D - netěsnosti (vodní hadice ) Princip činnosti. Všechny moderní technologie pro dům, ve kterém je voda používána, jsou chráněny před nežádoucími netěsnostmi během výrobního procesu.


To je dvouplášťová hadice , která když se dostane voda mezi oba pláště, tak zavře přívod. Znám (a mám u pračky i myčky) pouze čistě hydraulické řešení, ale jistě může existovat. Pokud vnitřní hadice praskne, voda vystoupá tou vnejší nahoru, hmota nabobtná a ucpe přívod vody.


Funguje mechanicky, i v okamžiku, kdy spotřebič není zapnut. Děsíte se dne, kdy se poškodí přívodní hadice vaší pračky a voda z ní slije celou koupelnu? Pořídíte-li si hadici Aqua Stop, můžete se přestat bát!


Je totiž vybavena dvojím pláštěm, který případný únik vody odhalí a dalšímu napouštění včas zabrání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Napouštěcí hadice BEKO s aquastopem a pro pračky a myčky. Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou.


Spolehlivá technologie aquastop , která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Brání tomu, aby v případě jakékoli poruchy unikala voda z přívodní hadice ven. Aquastop se stará o vnější ochranu pračky nebo myčky. Náhradní díly se zvláštní specifikací (veškeré díly s elektronikou, motory, displeje atd…), jsou určeny výhradně k odborné instalaci servisními techniky s příslušným oprávněním. Rychlé doručení nákupu.


Většinu prodávaných dílů máme skladem k okamžitému odeslání. Brzy budete zase prát, mýt a vařit! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Hadice k pračkám) Hodnocení produktu:.


Systém Aqua Stop je ochranný mechanizmus, jenž chrátní vaši koupelnu před vytopením způsobeným poruchou pračky, myčky nebo poškozením přívodní hadice. Využívá k tomu bezpečnostní opatření jako plovákový spínač nebo přídavná bezpečnostní hadice. Funkcia aquastop ochráni Vašu domácnosť pred vytopením. Ideálne pre zle prístupné hadice ,. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Moje domněnka je, že jsou v obvodu hadice dva vodiče, které při. Dobrý den, ano lze použít jak na pračku tak na myčku. Prívodná hadica so systémom AquaStop má v závislosti od.


Pozor, jedná se jiný aquastop , než je hlídání prasklé přívodní hadice. Toto je vlastne presostat na napouštěcím ventilu, který místo. Wpro TAF 2- hadice AquaStop 5m.


Přívodní hadice WPRO TAF 2s délkou 5m je vybavena aqua stopem. Vypouštěcí hadice k pračkám a myčkám mají oproti napouštěcím hadicím jinou konstrukci. Protože se v nich odvádí horká voda, jsou vyrobené z materiálu odolávajícímu teplotě až 95°C. Minimální teplotu zvládnou.


Dodacie lehoty u bežných hadíc a koncoviek sa pohybujú medzi 1a dňami podľa objednaného množstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky