čtvrtek 18. srpna 2016

Podnos na dort s poklopem

Podnos na dort s poklopem

Pro čištění povrchu se doporučuje použít měkký, vlhký hadřík. Carlo Giannini je velkým pojmem italského living des. Heidrun podnos na dort s poklopem 202. Díky poklopu nebude docházet k jejich oschnutí.


Podnos na dort s poklopem

Podnos Nástolec dortový 32. V podnosu můžete uchovávat moučníky až do výšky cca cm. Víko je průhledné a podnos je celobarevný - barvu si nelze zvolit, je dodávána dle aktuálních zásob dodavatele. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Plastový podnos s víkem nejenom na dort , ale i na ostatní druhy pečiva. Dekorace na dort ) Hodnocení produktu: 1. Průměr je měřen včetně krajky. Ať již při posezení s rodinou nebo přáteli, jistě vám každý pochválí skvosty, které pod poklop ukryjete.


Je velký, je vysoký, je ručně foukaný a určitě je impozantní. Poklop i podnos jsou unikátně designované tisíce bublinkami, mají elegantní linii a stabilně vyvážený poměr s ohledem na potřeby moderních dezertů. Na tomto podnosu bude každý dort vypadat přímo k nakousnutí. Tento podnos je zdoben růžemi a zlatem. Vhodný i na přenášení - na víku je držadlo.


Plastové ucho na víku umožní snadné přenášení podnosu. Servírování chutných pokrmů má i estetický rozměr. Ten bude naplněn i díky tomuto podnosu s poklopem. Kousek sladkého či slaného dortu, koláče nebo dalších laskomin bude vypadá ještě více lákavě. Stohovatelné, vhodné do myčky nádobí.


Podnos na dort s poklopem

Skutečný počet výrobků na skladě se v průběhu dne může odlišovat od zobrazeného počtu. Chrání jídlo před osycháním, poškozením a hmyzem. Víko se k podnosu připevňuje čtyřmi praktickými výklopnými zarážkami.


Skleněný stojan na dort Unimasa Romance, ⌀ 2cm. Krásný a zdobný podnos na patrový dort či koláč s vysokým skleněným poklopem nemůže chybět v žádné domácnosti, která se chystá trávit chvíle venku na zahradě nebo na balkóně se svými známými. Dortový podnos s poklopem z křišťálového skla Nachtmann Bossa Nova. Praktický, snadno ovladatelný box na dort v bílém provedení s podnosem.


Bílá dubová odkládací plocha na područku sedačky Rowico e-shop. Do podnosu se vejde až muffinů a lízátek nebo jeden veliký dort jak na výšku tak na šířku. Velmi kvalitní zpracování značky Emsa oceníte.


Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Takový doplněk usnadní manipulaci s inventářem a také zabrání neustálému praní ubrusů. Kromě toho si v našem katalogu prohlédni te i podnosy a tácky pod zákusky nebo dorty. Pokud se dokonce chystáte na kreativní servírování sladkého či slaného pečiva, etážové podnosy se rozhodne sejdou.


Podnos na dort s poklopem

Vyberte na Biane z mnohých veľkostí a typov vrátane podnosov do postele, etažéry či tácky s poklopom. BIANO pre Vás monitoruje aktuálnu situáciu a uisťujeme sa, že ani jeden z našich 3obchodov nemá problém s kvalitou doručovania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky