pondělí 13. dubna 2020

Zavírač konzerv

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dr Pimple Popper - Duration: 23:27. Funkční, nyní nepoužívaný. Vybírejte z inzerátů.


Domácí výroba konzerv je dnes jen pro radost - dnes se to už nedá ustíhat. Je to asi jako bych chtěl chodit jen v botách, které si sám ušiju z kůže kterou sám vyčiním z vlastnoručně ztažené ze zvířete které sám vykrmím. I kdybych na to měl čas (jako nezaměstnaný - třeba): nikdy se to nenaučím dělat tak dobře. K domácí výrobě konzerv patří bezesporu také správná volba obalů, uzavírání a sterilace obsahu.


Nabízím zavírač konzerv. Prodám zavírač konzerv. Pouze volat a osobní převzetí. Celkem těžká věc, takže na poštu to nosit nehodlám. Kategorie Potravinářské stroje - bazar.


Stav: velmi zachovalí, funguje velmi dobře. Při odklopeném těle ořezu mimo osu stroje vložíme plechovku dnem vzhůru na. R na něj asi už není výrobce, dříve jej vyráběla nějaká firma v Bystřici pod Hostýnem. Tato verze webu je zastavena! Výrobník ledové tříště – drtě do kutru – kutr řezačka.


Predám ručný zatvárač konzerv z orezávakom donedávna používaný vo veľmi zachovalom stave. Zavírání plechovek na zavařování. Info o předmětu na štítku. U zavíračky konzerv je možno konzervu oříznout před nasazením víčka. Lze zavírat konzervy o různých průměrech.


K zavíračce na konzervy není tištěný návod na použití. Obsluha je však velice jednoduchá. Zařízení je v dobrém stavu, plně funkční.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Starý mechanický zavírač konzerv. Inzerát byl odebran z oblíbených. Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Poptávám zavírač konzerv , který nemá ani TESKOMA!


Neaktivní - expirovaný inzerát. Tento inzerát je starší než dní a jeho platnost nebyla prodloužena. Cena včetně poštovného na dobírku. Zaviracka a orezavacka na konzervy.


Platba při doručení kurýrem. Tento hrnec byl vyřazen z hlavního skladu neboť má tyto kosmetické vady: - různé malé oděrky - může mít malé ťukance - poklička nedoléhá na 1 hrnec je nový. Využívá spolupráce s nejvýznamnějšími zdroji obchodních příležitostí v ČR a zajišťuje tak podíl přesahující všech poptávek a veřejných zakázek dostupných na českém internetu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky