úterý 14. dubna 2020

Trénovací motýlek

Nůž motýlek je specifický pro svoji využitelnost. Většina běžných lidí ho zná z filmů, kde působí jako efektní a rychlý nůž. Asi největší oblibu si získal díky rozličným trikům, které s ním lze provádět.


Pro jejich naučení je ideální trénovací motýlek , který je tupý a nehrozí tak zranění. Joker Abanico motýlek tréninkový N101C-E. Trénovací motýlek neostrý na trénink.

Slouží k bezpečnému nacvičení triků bez možného zranění. Ideální butterfly varianta pro začátečníky. Nože dostali svůj název podle specifického otevírání a zavírání nože. Imitace nože motýlek pro děti. Pokud máte doma kluka, který by po vašem vzoru nebo po vzoru svých hrdinů měl také svůj vlastní nůž motýlek , pak mu kupte tuto imitaci z překližky a sololitu.


Hledáte kvalitní MOTýLEK ? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Cvičný nůž Basic Trainer určený všem, kteří se chtějí naučit triky s noži a nechtějí se u toho poranit.

Povrchová úprava inspirována skinem Fade na námět hry CS:GO. Motýlek Basic Trainer - Fade. Nůž má zaoblené ostří a ztupenou čepel, proto nemůže dojít ke zranění během nácviku triků.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tréninkové nože jsou výukovou pomůckou pro trénink boje nožem. Cvičný motýlek s tupým ostřím od španělské značky K25. Dodáván s nylonovým pouzdrem. Rukojeť je vyrobena z hliníku.


Při intenzivním tréninku je potřeba hlídat spoje a případně občas dotáhnout! Neotřelý celokovový balisong se kterým je manipulace jedna radost! Vyprodáno 2Kč bez DPH. Stabilný, možný umývať v umývačke riadu. Tréninkový motýlek Nůž typu motýlek od španělské firmy RUI Tactical - K2 určený na bezpečný nácvik triků.


Nůž má stejnou konstrukci jako klasické motýlky, ale je opatřen tupou čepelí s oblým hrotem, tekže nehrozí žádné riziko poranění. Nože motýliky sú veľmi rozšírené hlavne u mladšej generácie, ale aj u zberateľov nožov. Všetky majú veľmi ostrú čepeľ z nerezovej ocele.

Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. Obzvláště v kombinaci s kapesníčkem. Filtry níže Vám pomůžou s hledáním požadované barvy nebo látky.


Vážení zákazníci, nastavili sme prísne hygienické opatrenia, aby sa všetky hračky od nás dostali až k vám bez akýchkoľvek „čiernych pasažierov“. Máte-li zájem o větší počet kusů, kontaktujte nás. Skvěle se hodí pro cvičný boj s nožem a nácviky sebeobrany proti ozbrojeným útočníkům, které využívá například bojové umění Eskrima nebo systému sebeobranných technik izraelských sil Krav Maga.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky