úterý 14. dubna 2020

Topne spiraly

Topná spirála je srdce našich elektrických udíren. Postará se o vyhřátí udírny, integrovaný termostat ji včas zastaví na zvolené teplotě a zároveň také podpaluje udící piliny v misce a vyvíjí tak kouř pro uzení. Kontaktní osoba: Petr Horák - manažer prodeje tel. Vážení zákazníci, náš eshop je funkční bez omezení. Zásilky jsou expedovány každý pracovní den.


Topne spiraly

PPL ParcelShopy negarantujeme. Elektrická topná tělesa od firmy Regulus jsou určena pro ohřev vody pro domácnost nebo pro ohřev otopné kapaliny v topném systému. Níže jsou elektrické spirály bez termostatu (zařízení na nastavení teploty), ten třeba objednat zvlášť a vkladá se do elektrické zásuvky, na displeji můžete nastavovat teplotu zopnutí a vypnutí spirály. Dobrý den, chybové hlášení ukazuje na nějakou chybu ohřevu vody. Chyba je interpretována jako žádný přírůstek teploty.


Příčin může být několik: přerušené topné těleso, 2. Topná tělesa - tyčové - Katalog Topná tělesa - tyčové. Náhradní tyčová topná tělesa do elektrických ohřívačů vody AEG, DZD Dražice, Elektolux, Gorenje, Hlavačka a Čech, Tatramat, Wterm a dalších bojlerů. Elektrické topné těleso není ponorné ale keramické, suché, zasunuté do ocelové jímky.


Topne spiraly

Tím, že nádoba ohřívače vody i jímka je vyrobena z jednoho druhu materi. V nabídce máme topné spirály do elektrických ohřívačů a také topná tělesa do ohřívačů na palivo a pastu. Topné patrony jsou užívány pro kontaktní ohřev kovových nástrojů. Uloženy jsou v přesných otvorech, což umožňuje dodávat velký výkon při malých rozměrech patrony.


Rozměry topných patron jsou standardizovány, lze však dodat i speciální provedení. Topná patrona je těleso určené do těžkých průmyslových podmínek a pracující s Jouleovým teplem, které se využívá při průmyslovém ohřívání. Topné těleso kruhové do trouby Mora VT06.


Topné spirály do pecí mají omezenou životnost a jejich výměna je běžná. V LAC jsme na to připravení – stačí, když nám předáte výkresy, vyplníte krátký formulář a do hodin od nás máte novou topnou spirálu. Již více než let se naše firma zabývá prodejem topných prvků pro plastikářské stroje - vstřikovací stroje, extrudery a vytlačovací stroje. Jedná se o plochá topná tělesa, tvarem přizpůsobená ohřívanému dílu, nejčastěji válcového tvaru.


Jsou konstrukčně uzpůsobena tak, aby je bylo možné pevně uchytit a zajistit tak efektivní přenos tepla. Nosné elementy jsou buďto slídové, anebo pro vyšší výkony keramické. Typ vývodu, tvar tělesa a otvory či upevňovací třmeny pro čidla volí zákazník. Výrobní program Aperam Alloys Rescal. Nabízíme odporové dráty z produkce francouzského výrobce Aperam Alloys Rescal, jež patří do skupiny Aperam Group.


Mezi hlavní výhody odporových drátů firmy Aperam Alloys Rescal oproti konkurenčním výrobkům patří vysoká kvalita, nižší cena, vysoká spolehlivost dodávek a zákaznický servis. Ověřeno našimi zákazníky. Byl a to moje první objednávka a určitě ne poslední. Výhody: Rychlost dodaní byla excelentní, hned po objednání ho připravily a odeslaly.


Ponúkame vám veľké množstvo druhov ohrievacích telies, vyhrievacie telesá - ohrievacie pásy a ohrievacie patróny. Výroba prebieha na zákazku a preto sme schopní, reagovať na všetky vaše požiadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky